Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
MINERAL Kryštalické hnojivo Jesenné pre dobré prezimovanie 400g
MINERAL Kryštalické hnojivo Jesenné pre dobré prezimovanie 400g

MINERAL Kryštalické hnojivo Jesenné pre dobré prezimovanie 400g

Kryštalická hnojivá Mineral sú vodou bezo zvyšku rozpustné hnojivá obsahujúce dusík, fosfor, draslík, horčík, bór, molybdén, mangán, železo, meď a zinok vo vyváženom pomere. Mikroprvky sú v ľahko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1209084

Popis

Kryštalická hnojivá Mineral sú vodou bezo zvyšku rozpustné hnojivá obsahujúce dusík, fosfor, draslík, horčík, bór, molybdén, mangán, železo, meď a zinok vo vyváženom pomere. Mikroprvky sú v ľahko prijateľnej chelátovej forme. Hnojivá možno použiť v závlahových systémoch, kvapkovej závlahe, hydropóniu či aplikáciu postrekom na list (tzv.foliární aplikácie). Jednotlivé druhy hnojív možno bez obmedzenia miešať s bežnými prípravkami na ochranu rastlín, pokiaľ to nezakazuje výrobca pesticídov.

Charakteristika:

Kryštalické vodorozpustnej NPK hnojivo
5% N + 5% P2O5 + 30% K2O + 7% MgO + mikroprvky

Obsah stopových prvkov u všetkých druhov hnojivá:
B 0,08% pre kvalitné kvetenstvo
Mo 0,005% pre bohaté kvitnutie
Fe 0,04% (EDTA) pre tvorbu listovej zelene
Cu 0,015% (EDTA) pre fotosyntézu
Mn 0,04% (EDTA) pre kvalitný rast bez deformácií
Zn 0,01% (EDTA) pre ideálne rast

prednosti:
Zaisťuje dobré prezimovanie.
Pri správnom dávkovaní nezasoluje pôdu.
Je ľahko rozpustné.

Použitie a dávkovanie:
Kryštalické hnojivo je určené na výživu všetkých druhov vytrvalých rastlín (ihličnanov, ovocných aj okrasných stromov, kríkov a trvaliek) na jeseň. Vyváženým zložením hlavných živín a obsahom mikroprvkov a zvýšeným obsahom draslíka poskytuje uvedeným rastlinám všetko potrebné k zdravému vývoju. Používanie tohto hnojiva zaručuje dobré prezimovanie uvedeným druhom rastlín. Hnojenie vykonávame spravidla klasickou zálievkou alebo postrekom na list. Pre zálievku nasypeme 20 g hnojiva (1 odmerka) do 10 l vody, zamiešame a zalievame na substrát až do jeho nasýtenia (cca 5 l roztoku na 1 m2. Pre zvýšenie obsahu draslíka v pôde postačujú 2 - 3 zálievky. Hnojivá zálievku aplikujeme ku koncu vegetačného obdobia (august - september). Pri postreku na list zmiešame 20 g (1 odmerka) v 20 l vody a týmto roztokom striekame na zelenej časti rastlín 1x za týždeň. Postrek nevykonávame za priameho slnečného svitu, aby nedošlo k popáleniu listov slnečnými lúčmi.
Balenie 400 g je na 200 l zálievky - 400 l postreku.

Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
august, september


Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk