Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20
GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20 GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20 GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20 GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20 GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20

GARDENA Combisystém česáčik na ovocie, 3110-20

GARDENA CS-Česač ovocia 3110-20 Česáčik na ovocie z radu GARDENA combisystem je ideálny na pohodlné trhanie ovocia zo stromu. Ovocie je možné po odrezaní stopky integrovaným nerezovým nožom opti... Zobraziť celý popis »


Model: 3110-20

Popis

GARDENA CS-Česač ovocia 3110-20

Česáčik na ovocie z radu GARDENA combisystem je ideálny na pohodlné trhanie ovocia zo stromu. Ovocie je možné po odrezaní stopky integrovaným nerezovým nožom optimálne zbierať do bavlneného vrecka. Pre pohodlný prístup do všetkých miest na strome a ľahšie oberanie je možné vďaka plynulo nastaviteľnému otočnému kĺbu na česáčku na ovocie ľahko nastaviť jeho uhol. Česáčik na ovocie je vhodný pre všetky násady GARDENA combisystem, kedy GARDENA pre prácu vo výškách do cca 5 m odporúča teleskopickú násadu. Záruka 25 rokov.

Nekývavé spojenie
Výrobky combisystem sa jednoducho pripoja k násade a pevne sa dotiahnu. Táto spoľahlivá technológia zaručuje spoľahlivú prácui bez viklania.

Flexibilná
Vďaka plynulo nastaviteľnému otočnému kĺbu je možné pracovný uhol flexibilne prispôsobovať pracovnej situácii.

Vhodné pre všetky násady
Výrobky z radu GARDENA combisystem sa hodia na všetky násady GARDENA combisystem. To, či použijete násadu z dreva alebo či dáte prednosť hliníku, je iba na vás. Pre prácu vo výškach až cca 5 m sú odporúčané teleskopické násady combisystem.

Robustná
Česáčik na ovocie od spoločnosti GARDENA je vyrobený z pevného plastu a je veľmi robustný. Vrecko je vyrobené z bavlny a pre dlhodobé použitie je možné ho prať.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk