Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio ATAK AMP Nástraha na mravce, 3 ks, 002116
AgroBio ATAK AMP Nástraha na mravce, 3 ks, 002116

AgroBio ATAK AMP Nástraha na mravce, 3 ks, 002116

Rýchle a účinné hubenie mravcov a celých mravenísk. Obsahuje 3 návnadové dózy na ešte účinnejšie hubenie mravcov. Gél, ktorý je vo vnútri je pre mravce veľmi príťažlivý. Je založený na vode a rôz... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 002116

Popis

Rýchle a účinné hubenie mravcov a celých mravenísk. Obsahuje 3 návnadové dózy na ešte účinnejšie hubenie mravcov. Gél, ktorý je vo vnútri je pre mravce veľmi príťažlivý. Je založený na vode a rôznych cukrových zložkách, ktoré mravcom chutia. Proti nežiadúcemu konzumu, obsahuje ztrpčujúci prostriedok. Pre maximálnu účinnosť sa umiestňujú dózy pozdĺž stien na miesta, ktorými mravce prechádzajú alebo kde sa zdržiavajú, v kuchyniach, na terasách, k vstupom do ich hniezd. Dózy sa pokladajú vodorovne na miesto, ktorým mravce prechádzajú. Dve označené miesta sa vylomia a vzniknú otvory pre vstup mravcov do dózy. V prípade potreby dózy vymeňte za nové po 1-3 týždňoch po prvom ošetrení v závislosti na veľkosti výskytu mravcov. Účinná látka: acetamiprid 1 g / l. (Používajte biocídne výrobky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku.).

Oblasť použitia:
Mravec - Hubenie - Nástraha - Návnada - celoročne
Poznámka: Celkom 3 ks nástrahy na ešte účinnejšie hubenie mravcov! Vnútri nástrahy je zrosolovatělá jedová návnada, ktorá je vysoko účinná pri hubení mravcov a celých hniezd. Používajte biocídne výrobky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku.

ilustračné foto


Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk