Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio HARMONIE - Hydretain ES Plus 1 l
AgroBio HARMONIE - Hydretain ES Plus 1 l

AgroBio HARMONIE - Hydretain ES Plus 1 l

AgroBio HARMÓNIA - Hydretain ES Plus 1 l HARMÓNIA Hydretain ES Plus - je pôdny kondicionér v kvapalnom stave, ktorý obsahuje hydroskopické a zvlhčovacie zložky, pomáhajúci udržať vodu v koreňovo... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 007024

Popis

AgroBio HARMÓNIA - Hydretain ES Plus 1 l

HARMÓNIA Hydretain ES Plus - je pôdny kondicionér v kvapalnom stave, ktorý obsahuje hydroskopické a zvlhčovacie zložky, pomáhajúci udržať vodu v koreňovom systéme. Pri bežnej zálievke molekuly vody v podobe hmly alebo vlhkosti v pôde nie sú využité koreňovým systémom a vyparujú sa. Prípravok podporuje rozvoj koreňového systému rastlín a ich rast a znižuje spotrebu zavlažovanie až o 50%.

HARMÓNIA Hydretain ES Plus prispieva k ľahšiemu ujímání rastlín, zvyšuje vodné retenčné kapacitu, podporuje silnejší a hlbší rast koreňov, vyššia odolnosť proti chorobám a stresu zo sucha, lepšie využitie hnojív. Prípravok je plne biologicky odbúrateľný. Iba len 2 aplikácie ročne zaistí až 50% úsporu ročnej zálievkovej
vody. Kvapalný prípravok s aplikáciou zálievkou alebo postrekom kedykoľvek v priebehu vegetácie rastlín.

dávkovanie:
Trávniky: 300 ml / 5 l vody / 100 m2, postrekom alebo zálievkou raz za 3 mesiace, postrek najlepšie na vlhký trávnik, alebo 100 ml / 5 l vody / 100 m2 za mesiac. Pre lepšie výsledky aplikujte na mokrý (vlhký) trávnik. Po aplikácii zavlažte trávnik najmenej 25 mm vody, a to pre zaistenie zmytí prípravku z tráv a jeho distribúciu do pôdy. Počas ďalších 24 hodín zopakujte závlahu ešte raz, aby sa látka dostala ku koreňom tráv.

Stromy, kríky, solitery: 80 ml / 5 l vody alebo 100 ml / 1 cm priemeru kmeňa

Črepníkové rastlín: 80 ml / 5 l vody, zálievka

Veľké kvetináče alebo záhrada: 80 ml / 5 l vody, zálievka alebo postrekom 50: 1 až 10: 1 (voda: prípravok), 100 ml / 10 m2 (prípravok vystačí na 100 m2 plochy)

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk