Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio KP Plodová zelenina koncentrát 100 ml 007035
AgroBio KP Plodová zelenina koncentrát 100 ml 007035

AgroBio KP Plodová zelenina koncentrát 100 ml 007035

PRODUKT Z BYLÍN. Plodová zelenina koncentrát je prírodný rastový aktivátor s výživou. Jedná sa o vodný bylinný extrakt s prevahou prasličky a žihľavy. Vhodný pre komplexnú prírodnú starostlivosť ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 007035

Popis

PRODUKT Z BYLÍN. Plodová zelenina koncentrát je prírodný rastový aktivátor s výživou. Jedná sa o vodný bylinný extrakt s prevahou prasličky a žihľavy. Vhodný pre komplexnú prírodnú starostlivosť plodovej zeleniny (paradajky, papriky, uhorky) pestované v skleníku alebo na voľnej pôde. Prípravok obsahuje malé množstvo živín (N, P, K, Mg, Ca) a stopových prvkov (Fe, Zn, Cu, Mn), ktoré sú v prípravku obsiahnuté v prijateľnej forme pre rastliny. Podporuje rast, výnos a vitalitu plodovej zeleniny a zároveň zvyšuje obranyschopnosť a odolnosť voči stresu. Obsiahnuté byliny v tomto prípravku sú známe svojimi účinkami proti savému a žravému hmyzu (napr. Vošky, roztočce, molice) a proti hubovým chorobám (napr. Pleseň zemiaková, múčnatke, listovej škvrnitosti).

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk