Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio BOFIX 50 ml prípravok na ničenie burín, 004012
AgroBio BOFIX 50 ml prípravok na ničenie burín, 004012

AgroBio BOFIX 50 ml prípravok na ničenie burín, 004012

Bofix je prípravok na ničenie dvojklíčnolistových burín. Jedná sa o postrekový herbicíd vo forme mikronizovanej suspoemulzie na ničenie dvojklíčnolistových jednoročných i vytrvalých burín vo Vaši... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 004012

Popis

Bofix je prípravok na ničenie dvojklíčnolistových burín. Jedná sa o postrekový herbicíd vo forme mikronizovanej suspoemulzie na ničenie dvojklíčnolistových jednoročných i vytrvalých burín vo Vašich trávnikoch. Bofix je určený hlavne pre okrasné trávniky s výbornou účinnosťou na lipkavec obyčajný, hviezdicu prostrednú, starček obyčajný, púpavu lekársku, pohánku, hluchavky, mrlíky, pichliače. Postrekový herbicíd vo forme mikronizovanej suspoemulze na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín v okrasných a účelových trávnikoch a trávach na semeno.

oblasť použitia
Trávniky - Buriny dvojklíčnolistové - 40 ml / 4 l / 100 m2 - Postrek - apríl, máj, jún, júl, august, september.

Poznámka: Trávy na semeno. Buriny dvojklíčnolistové jednoročné, vytrvalé. Aplikovať v min. výške tráv 15-20 cm. Na rovnakom pozemku možno aplikovať 1 x za 2 roky. Neaplikovať v jesennom období.

Ilustračné foto


Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk