Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20
GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20

GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20

GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20 S akumulátorovými nožnicami na trávu ClassicCut s násadou - sada od spoločnosti GARDENA môžete pohodlne zastrihávať okra... Zobraziť celý popis »


Model: 8890-20

Popis

GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ClassicCut s násadou, sada 8890-20

S akumulátorovými nožnicami na trávu ClassicCut s násadou - sada od spoločnosti GARDENA môžete pohodlne zastrihávať okraje trávnika bez prívodnej šnúry - a bez ohýbania chrbta. Atraktívna sada obsahuje teleskopickú otočnú násadu umožňujúcu strihanie vo vzpriamenom postoji. Kolesá umožňujú ľahké vedenie po tráve. Vďaka vysoko výkonným dobíjacím lítiovým batériám s ľahkou údržbou je umožnená rýchla a ľahká práca. Výmenné kvalitné nože sú presne brúsené a opatrené nepriľnavou povrchovou úpravou. Nože možno vymieňať bez použitia náradia. Tento proces je obzvlášť rýchly a bezpečný. Akumulátorové nožnice na trávu obsahujú nabíjačku batérií a chránič nožov pre bezpečné skladovanie. Bez teleskopické otočné násade, ktorú možno ľahko odobrať prostredníctvom bezkáblového zásuvného spojenia, sú nožnice na trávu tiež optimálne pre tvarovanie živých plotov. Vďaka ergonomickej rukoväti padnú akumulátorové nožnice na trávu dobre do ruky a vysoký výkon zaručuje dosahovanie vynikajúcich výsledkov strihanie. Skutočný celoročné pomocník pre vašu záhradu!

Špecifikácia batérií
Napätie batérie: 3,6 V
Kapacita batérie: 1,45 Ah
Doba nabíjania, hodiny: cca 6 h
Typ batérie: Lion
Doba prevádzky: 45 min

rezacie vybavenie
Šírka záberu: 8 cm

Hmotnosť: 1,1 kg



Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk