Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SOUDAL karosársky tmel Metalic Plastic 250 g
SOUDAL karosársky tmel Metalic Plastic 250 g

SOUDAL karosársky tmel Metalic Plastic 250 g

SOUDAL karosársky tmel Metalic Plastic 250 g Vyrovnávanie poškodených povrchov karosérií automobilov a všetkých, drevených, laminátových povrchov. Opravy poškodených karosérií, člnov, surfov, vy... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SOUDAL
Model: 1395

Popis

SOUDAL karosársky tmel Metalic Plastic 250 g

Vyrovnávanie poškodených povrchov karosérií automobilov a všetkých, drevených, laminátových povrchov. Opravy poškodených karosérií, člnov, surfov, vypĺňanie škrabancov a nerovností drevených povrchov s nárokmi, na prelakovanie. Vysoko kvalitný dvojzložkový polyesterový tmel s, jemnou konzistenciou. Rýchloschnúci, má výbornú priľnavosť, brúsiteľný za sucha i za mokra, trvanlivý a trvale pružný., Možno pretierať či lakovať bežnými náterovými systémami.

SOUDAL, profesionálny pomocník pre lepenie, utesnenie alebo izoláciu v automobilovom priemysle, strojárstve i domácnosti. Na slovenskom trhu pôsobí značka SOUDAL od roku 1994. Zákazníkom je garantovaná vysoká kvalita produktov.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk