Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ
VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ

VÝPREDAJ ALVEUS Albio 10 odpad. kôš 2x7,5 l na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST,POŠKRABANÝ

VÝPREDAJ ALVEUS Albi 10 2 x 7,5 l odpadkový kôš na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST, POŠKRABANÉ VIEKO Rozmer: 235 x 380 x 360 mm - Kuchynský sorter pre triedený odpad - Určené pre skrinku od 300... Zobraziť celý popis »


Model: R__1090332

Popis

VÝPREDAJ ALVEUS Albi 10 2 x 7,5 l odpadkový kôš na triedenie odpadu PRASKNUTÝ PLAST, POŠKRABANÉ VIEKO

Rozmer: 235 x 380 x 360 mm
- Kuchynský sorter pre triedený odpad
- Určené pre skrinku od 300 mm
- Nosnosť pojazdov 30 kg
- Rozdelenie koša: 2 nádoby / 2 x 7,5 litrov
- Ručný výsuv
- Montáž na dno skrinky

Systémy triedenia odpadu sú navrhnuté tak, aby bolo možné, čo najvhodnejšie odstránenie kuchynského odpadu z pracovnej plochy. Na rozdiel od zmiešaných košov, tieto systémy umožňujú samostatné triedenie rôznych druhov biologických a iných odpadov. Vzhľadom k rôznej veľkosti a kapacity sa hodí do každej domácnosti.

- Kovové prevedenie a stabilná konštrukcia s kapacitou až 32 litrov odpadu.
- Systémy možno upevniť na dno alebo na stenu skrinky.
- Systémy sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo úniku nepríjemných zápachov.
- Kontajnery sú vyrobené z materiálov šetrných k životnému prostrediu -Polyméry, ktorý sa ľahko čistí a je recyklovateľný.
- Vstavaná úchytka umožňuje ľahkú manipuláciu a stabilné zasunutie odpadkové vrecia.

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (granitové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk