Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ
VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ

VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ

VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ Rozmer: 480 x 480 mm Rozmer skrinky: 450 mm Rozmer vaničky: 405 x 355 x 155 mm Štruktúra povrchu: SATIN - nerezová oceľ CrNi... Zobraziť celý popis »


Model: R__1074634

Popis

VÝPREDAJ ALVEUS Allux 70 kuchynský drez, satin R__1074634 PRELIAČENÝ

Rozmer: 480 x 480 mm
Rozmer skrinky: 450 mm
Rozmer vaničky: 405 x 355 x 155 mm
Štruktúra povrchu: SATIN - nerezová oceľ CrNi 18/10 je odolná voči korózii (vytvára uhladený, jednoduchý na údržbu čistoty nerezový povrch).
Typ inštalácie: vstavaný
Príslušenstvo v cene: ventil 3 1/2" + sifón
                 
Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (nerezové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Nerezové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov, čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezy, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne, presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne.

Pevnosť
Nerezové drezy Alveus sa umiestňujú medzi najodolnejšie voči korózii z produktov na trhu, vďaka tomu, že sú vyrobené z 18/10 nerezovej ocele s hrúbkou až do 1 mm. Najväčšími výhodami je hrúbka nerezu a väčšiu odolnosť proti nárazu, zvýšená stabilita batérie, podstatne znížená hlučnosť špliechajúcu vody.

Užitočnosť
Vaničky nerezových drezov Alveus môžu byť až o 4 centimetre hlbšie, než u iných výrobcov. Kapacita nerezových drezu je takto zväčšená až o niekoľko litrov, čo značne uľahčuje umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu. Nerezové drezy Alveus sa používajú so 70 a 114 mm otvory na sifón (podľa modelu), čo umožňuje rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody.

Životnosť
Nerezové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie, vďaka tomu, že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality. Nerezové drezy Alveus sú navrhnuté, aby umožňovali jednoduchú údržbu bez použitia agresívnych čistiacich prostriedkov. Kompozitné i nerezové drezy Alveus sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám.

Údržba a starostlivosť
Na čistenie nerezových drezov Alveus používajte mäkkú handričku a tekutý čistiaci prostriedok. Nepoužívajte čistiace prostriedky na striebro, drôtenky ani bieliace či brúsne čistiace prostriedky. Na nerezové časti drezu Alveus neukladajte kovové predmety s nechráneným povrchom. Ak nerez príde do styku s agresívnou kyselinou, okamžite ho opláchnite veľkým množstvom vody. Aby sa na povrchu nerezu nevytvárali škvrny nenechávajte na ňom dlhšiu dobu jedlo alebo iné látky vyvolávajúce koróziu (ovocná šťava, kuchynská soľ, ocot, majonéza, citrón). Odporúčame, aby ste nerezové výrobky po použití dosucha utreli mäkkou handričkou, aby bolo zabránené tvorbe vodného kameňa.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk