Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA
VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA

VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílkaTCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORA

VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílka TCS Li-18/20 8866-20 BEZ AKUMULÁTORA Reže vetvy vo výške i na zemi. Umožňuje to systém 2 v 1. Vyvetvovacia pílka je "žirafou" ... Zobraziť celý popis »


Model: R__8866-20

Popis

VÝPREDAJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvetvovacia pílka TCS Li-18/20 8866-20
BEZ AKUMULÁTORA

Reže vetvy vo výške i na zemi. Umožňuje to systém 2 v 1.

Vyvetvovacia pílka je "žirafou" medzi GARDENA záhradným náradím. Pomocou nej môžete dosiahnuť čokoľvek pohodlne zo zeme, bez toho aby ste museli použiť rebrík. Vyvetvovacia pílku možno použiť na prerezávanie stromov a konárov vo výške. Vďaka násade dosiahne na takmer nedostupné vetvy. Násada je ľahká, takže môžete pohodlne a bez námahy dosiahnuť na miesta, na ktoré by ste inak museli treba nebezpečne šplhať a vynaložiť veľa sily. Jednoducho prispôsobíte dĺžku násady vyvetvovacia pílky cieľovej výške. Je možný dosah až 4 metre. Ľahká a úzka strihacia hlava akumulátorové teleskopické vyvetvovacia pílky umožňuje dostať sa aj do úzkych miest v celej korune. Rezacia hlava je nastaviteľná, takže môžete pohodlne prispôsobiť rezný uhol svojim požiadavkám a manipulácia s pílkou je jednoduchšie. Vďaka systému 2 v 1, je teleskopická vyvetvovacia pílka vhodná ako pre prácu vo výškach, tak pre pohodlné rezanie na zemi, bez toho aby ste sa museli ohnúť. Ochrana na špičke pílky napomáha rezanie zo spodnej strany vetiev a chráni reťaz pri rezaní v blízkosti zeme. 18 V / 2,0 Ah Li - Ion akumulátor zaisťuje dlhú dobu prevádzky: s jedným plne nabitým akumulátorom môžete porezať až 140 kusov (priemer vetvy 5 cm). Indikátor stavu nabitia POWERinfo ukazuje, kedy je treba akumulátor dobiť. Prázdny akumulátor môže byť celkom nabitý do cca 3 hodín.

2 v 1
Výkyvná rezacia hlava umožňuje: vetvy možno rezať buď vysoko v stromoch alebo na zemi. Môžete dosiahnuť do miest, ktoré sú ťažko prístupné.

Neuveriteľný rezný výkon
Teleskopická akumulátorová vyvetvovacia pílka zvládne odrezať 140 vetiev (o priemere 5 cm) na jeden plne nabitý akumulátor.

Teleskopicky nastaviteľné
Ľahká rukoväť je teleskopicky nastaviteľná. Znamená to, že môžete pracovať až vo výške 4 metrov a pritom stáť bezpečne na zemi.

Trvanlivé a nezávislé na hlavnej sieti
Výkonný lítium-iónový vymeniteľný akumulátor zaručuje dlhú dobu prevádzky a hodí sa taky k iným akumulátorovým prístrojom Gardena. Vďaka indikátoru stavu nabitia POWERinfo ste neustále informovaní o zostávajúcich energetických rezervách v akumulátore.




Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk