Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BAZÁR GARDENA SILENO life Robotická kosačka 1500 m2 15108-32 POŠKODENÝ OBAL!!
BAZÁR GARDENA SILENO life Robotická kosačka 1500 m2 15108-32 POŠKODENÝ OBAL!! BAZÁR GARDENA SILENO life Robotická kosačka 1500 m2 15108-32 POŠKODENÝ OBAL!! BAZÁR GARDENA SILENO life Robotická kosačka 1500 m2 15108-32 POŠKODENÝ OBAL!! BAZÁR GARDENA SILENO life Robotická kosačka 1500 m2 15108-32 POŠKODENÝ OBAL!!

BAZÁR GARDENA SILENO life Robotická kosačka 1500 m2 15108-32 POŠKODENÝ OBAL!!

Starostlivosť o trávnik môže byť tak jednoduchá! Vďaka systému SensorCut nevytvára GARDENA robotická kosačka SILENO life na trávniku pruhy, ale naopak, strih je vyvážený a výsledkom je dokonale u... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: R__15108-32

Popis

Starostlivosť o trávnik môže byť tak jednoduchá! Vďaka systému SensorCut nevytvára GARDENA robotická kosačka SILENO life na trávniku pruhy, ale naopak, strih je vyvážený a výsledkom je dokonale udržiavaný trávnatý koberec. Je vhodná pre trávnaté plochy s rozlohou až 1.500 metrov štvorcových.

 

Vlastnosti

Bluetooth® pripojenie
Jednoducho si vezmite do ruky svoj smartfón a ľahko nastavíte svoju robotickú kosačku SILENO life pomocou aplikácie GARDENA Bluetooth® zo vzdialenosti až 10 m. Funkcie EasyApp Control, Auto Schedule a EasyConfig patria k vlastnostiam pre jednoduchú inštaláciu a použitie bez zbytočných problémov.

Pro-silent: veľmi tichá
Relaxujte vo svojej záhrade, zatiaľ čo SILENO life bude ticho pracovať. S najnižšou hladinou hluku vo svojej triede (57dB A) vás nebude vôbec rušiť.

Auto Weather & Terrain: automaticky podľa počasia a terénu
SILENO life je sezónny pomocník, ktorý pracuje za každého počasia, či prší alebo svieti slnko. Táto kosačka pokosí trávnaté plochy všetkých tvarov, od jednoduchých po členité, zvládne tiež svahy so sklonom až 35 percent.

Ideálne pre stredne veľké a komplexné trávnaté plochy
GARDENA robotická kosačka smart SILENO life pokosí stredne veľké trávnaté plochy úplne automaticky, spoľahlivo, bez pruhov a rovnomerne. Bez problémov zvládne aj úzke miesta a tesné pasáže. Nabíjaciu stanicu možno tiež umiestniť flexibilne takmer bez obmedzenia.

Skvelý
Šikovný senzor mrazu zaznamená teplotu blízko bodu mrazu a pozastaví plán kosenia z dôvodu ochrany vášho trávnika. Je tiež dostupný v GARDENA smart aplikácii.

Bezpečná a tichá
Ohraničujúci kábel určuje žaciu plochu flexibilne a napriek tomu spoľahlivo - zaisťuje, že kosačka na trávu bude kosiť len v uvedenej oblasti. Vysoko citlivé snímače kolízie zaručujú zastavenie kosačky na trávu pred záhradnými prekážkami. Pri nadvihnutí kosačky spôsobí ďalšia súprava senzorov okamžité zastavenie nožov, čím sa predchádza zraneniam.

Jednoduché čistenie
GARDENA robotická kosačka smart SILENO life bola skonštruovaná tak, aby sa jednoduchým postrekovaním vodou zo záhradnej hadice dôkladne očistil plášť, nože a kolieska od nečistôt, prachu a zvyškovej trávy.

Kosenie na mieste: točím sa dokola!
Vďaka funkcii kosenia v špirále je robotická kosačka SILENO life ideálna na kosenie na ťažko prístupných miestach, napríklad pod trampolínou alebo záhradným nábytkom - urobí ťažkú prácu za vás!

Výkon

  • Hranice pracovnej oblasti 1500 m2 ±20 %
  • Systém nabíjania Automatický
  • Maximálny sklon vo vnútri pracovnej plochy 35 %
  • Maximálny sklon v blízkosti ohraničujúceho vodiča 10 %

Napájanie a nabíjanie

  • Typ akumulátora Li-Ion
  • Typická doba nabíjania 60 min
  • Priemerný čas kosenia na jedno nabitie 65 min
  • Priemerná spotreba energie pri maximálnom využití 7 kWh

Motor a kosiaci systém

  • Systém kosenia 3 otočné nože ostré ako britva
  • Výška kosenia, min – max 20 – 50 mm
  • Šírka záberu, cm 22 cm
  • Obojsmerné otáčanie kosiaceho disku Áno
  • Požadovaná pracovná doba (kosenie & nabíjanie) 22.5 h for maximum area capacity

Celkové rozmery

  • Rozmery produktu, D x Š x H 58 x 39 x 23 cm
  • Hmotnosť, kg 8.3 kg

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk