Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VODNÁŘ Bez Chlóru - súprava bazénovej chémie s pH Plus
VODNÁŘ Bez Chlóru - súprava bazénovej chémie s pH Plus

VODNÁŘ Bez Chlóru - súprava bazénovej chémie s pH Plus

Základným stavebným kameňom sady bez chlóru pre udržiavanie bazénovej vody je Guanicid. Ten nemá vplyv na pH vody, vydržia vyššiu teplotu v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: VODNÁŘ
Model: 750370001

Popis

Základným stavebným kameňom sady bez chlóru pre udržiavanie bazénovej vody je Guanicid. Ten nemá vplyv na pH vody, vydržia vyššiu teplotu vody, bez toho aby stratila účinnosť, nepoškodzuje konštrukciu ani technológiu bazéna, ale predovšetkým nevysušuje pokožku, nedráždi oči ani sliznice a nevyvoláva alergické reakcie. Jedná sa o nový dezinfekčný prípravok s dlhodobým účinkom a poznáte ho z receptáre prima nápadov.

Obsiahnuté produkty:

Guanicid
Guanicid je tekutý prípravok pre bezchlórovú dezinfekciu a hyginenické ošetrenie vody v domácich (krytých i vonkajších) bazénoch s filtráciou a bez filtrácie. Má výrazný účinok proti baktériám, riasam, vírusom a plesniam.
Guanicid je roztok elektricky kladne nabitého polyméru, ktorý usmrcuje mikroorganizmy kontaktom s ich záporne nabitou bunkovou membránou. Voda ošetrená Guanicidem nie je cítiť po chlóre, nedráždi pokožku ani sliznice a nespôsobuje alergie. Je to teda vhodný pre osoby s veľmi citlivou pokožkou a pre malé deti.


Oxy komplexon 2x1l
Oxy-komplexon je dezinfekčný a algicidný prípravok na báze peroxidu vodíka pre ošetrenie vody v plaveckých bazénoch. Je vhodný aj pre detské bazény, pretože je šetrný pre alergickú a citlivú pokožku. Jeho hlavnou látka sa rozkladá na vodu a kyslík.
Ide o bezfarebnú kvapalinu, v koncentrovanej podobe vylučuje sotva znateľný zápach. Prípravok obsahuje peroxid vodíka.
Dávkovanie sa vzťahuje na minimálnu prebytok Oxy komplet vo vode.
Štartovacia dávka: 1-1,5 l / 10 m3


pH Plus
PH plus je prípravok na zvýšenie pH bazénovej vody vo forme prášku. Ideálna hodnota pH v bazéne je pri použití chlórovej dezinfekcie 7,2-7,6. Pri používaní kyslíkovej chémie je ideálna oblasť pH v rozsahu 7,0-7,4. Ak pH vody opustí tieto vymedzenej oblasti, môžu začať problémy.
Na hodnote ph je závislá účinnosť väčšiny dezinfekčných prípravkov. Ak je pH príliš nízke, korodujú kovové časti a zvyšuje sa rýchlosť vyblednutie farieb plastov a fólií.
Dávkovanie: 10 g / m3 vody zvýši hodnotu pH o 0,1.


Tester na Guanicid a pH
Kvapkový tester Guanicid pre rodinné bazény na určenie až 120 hodnôt. Hodnotu dezinfekcie v bazéne určíte porovnaním s farebnými terčíkmi. Pri porovnaní držte kelímok bez viečka 3-5 cm nad bielou plochou medzi farebnými terčíky a pri pohľade zhora vyhľadajte farebne zhodný terčík. Ak je sfarbenie svojím odtieňom medzi dvoma terčíky, výsledok v tomto rozmedzí odhadnite. Hodnotu odčítajte otočením karty s terčíkmi optimálne k svetlu (pri okne, pri slnečnom počasí vonku v tieni pod.).

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk