Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
INTEX Easy Set Pool Bazén 244 x 76 cm 28110NP
INTEX Easy Set Pool Bazén 244 x 76 cm 28110NP INTEX Easy Set Pool Bazén 244 x 76 cm 28110NP

INTEX Easy Set Pool Bazén 244 x 76 cm 28110NP

S touto O 244 x 76 cm veľkou bazénovou súpravou Easy od spoločnosti INTEX s vedúcim postavením na svetovom trhu zažijete chladné osvieženie počas horúcich dní s garantovanou zábavou pre celú rodi... Zobraziť celý popis »


Výrobca: INTEX
Model: 28110NP

Popis

S touto O 244 x 76 cm veľkou bazénovou súpravou Easy od spoločnosti INTEX s vedúcim postavením na svetovom trhu zažijete chladné osvieženie počas horúcich dní s garantovanou zábavou pre celú rodinu. Objem vody predstavuje pri naplnení 80 % 2.419 l, doba montáže len cca 15 minút. Hrúbka fólie dna 0,25 mm, steny 0,50 mm a nafukovacieho kruhu 0,27 mm sa stará o vysokú stabilitu a bezpečnosť. Pre optimálne filtrovanie (nie je v rozsahu dodávky) odporúčame výhradne filtračné zariadenia INTEX typu ECO. Tieto disponujú nielen veľmi dobrým výsledkom filtrovania, ale aj všetkými potrebnými pripojeniami.

Údaje v prehľade:

  • Bazén O 244 x 76 cm
  • Objem vody pri 80 % naplnení: 2.419 l
  • Hrúbka fólie dna 0,25 mm
  • Hrúbka fólie steny 0,50 mm
  • Hrúbka fólie nafukovací kruh 0,27 mm


3 vrstvy materiálu SUPER-TOUGH®
Vzduchový ventil s ochranou proti spätnému nárazu
2-násobne istený výpustný ventil
Výpustné zariadenie
Uzatváracie zariadenie pre filtračné zariadenie

Hrúbka materiálu a kvalita

  • Dno a bočné steny tejto bazénovej série sa vyrábajú z 3 vrstiev SUPER-TOUGH®. Tento veľmi pevný materiál pozostáva z polyesterovej podkladovej tkaniny s hrubým, obojstranne nalaminovaným PVC. SUPER-TOUGH® je rezistentný voči benzínu, oleju a slanej vode, obzvlášť odolný voči oderu, nárazovým zaťaženiam a slnečnému žiareniu.


Stabilita a bezpečnosť

  • Patentovaný tvar INTEX umožňuje maximálnu stabilitu Vášho bazénu bez dodatočnej podpory rušivými kovovými výstužami a podperami.


Nafukovací kruh a vzduchový ventil

  • Na vypustenie nafukovacieho kruhu slúži extra veľký vzduchový ventil. Tento je sériovo vybavený ochranou proti spätnému nárazu, aby sa minimalizoval únik vzduchu pri zatvorení ventilu.


Vypustenie a bezpečnosť

  • Tieto bazény disponujú sériovo zoskrutkovateľným výpustným ventilom na vonkajšej strane, druhým s tlakovým uzáverom na vnútornej strane bazénovej fólie. Toto slúži nielen bezpečnosti, ale chráni aj pred neúmyselným vypustením bazénu.


Praktickí pomocníci

  • Nielen montáž, ale aj demontáž = vypustenie bazénu by malo byť rýchle a jednoduché. Za týmto účelom je už v základnej výbave priložené výpustné zariadenie s hadicovým pripojením. Za týmto účelom musíte len naskrutkovať výpustný ventil a pripojiť na záhradnú hadicu. Zvyšok sa dokončí sám od seba, nie je potrebné žiadne ponorné čerpadlo.


Pripojenie pre filtračné zariadenie

  • Bazén sa sériovo vyrába s hadicovými pripojeniami O 32 mm pre filtračné zariadenia INTEX typ ECO. Pre bezproblémové spojenie odporúčame použitie týchto filtračných čerpadiel, nakoľko tieto nedisponujú len potrebnými pripojeniami, ale aj veľmi dobrým filtračným výkonom zosúladeným pre tento bazén. Pri ostatných modeloch musia byť dodatočne zakúpené potrebné spojovacie časti.


Zatváracie kryty pre pripojenie filtra

  • Chcete svoj bazén uviesť do prevádzky bez filtračnej techniky?
    Chceli by ste nahradiť Vašu filtračnú kartušu?
    Je Vaše filtračné čerpadlo udržiavané?
    Žiadny problém!
    Na uzavretie filtračného pripojenia použite zatváracie kryty dodané už v základnej výbave. Za účelom uzavretia tieto zatlačte do otvoru filtračného pripojenia na vnútornej strane bazénovej fólie.

Rýchlo, jednoducho, efektívne.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk