Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Franke Mythos FHMT 302 1FLEXI INT Indukčná varná doska, čierna 108.0391.248
Franke Mythos FHMT 302 1FLEXI INT Indukčná varná doska, čierna 108.0391.248 Franke Mythos FHMT 302 1FLEXI INT Indukčná varná doska, čierna 108.0391.248 Franke Mythos FHMT 302 1FLEXI INT Indukčná varná doska, čierna 108.0391.248 Franke Mythos FHMT 302 1FLEXI INT Indukčná varná doska, čierna 108.0391.248

Franke Mythos FHMT 302 1FLEXI INT Indukčná varná doska, čierna 108.0391.248

Indukčná varná doska Franke FHMT 302 1FLEXI INT z radu Mythos, vo variante s 2 varnými zónami. Viac týchto varných dosiek je možné skombinovať s odsávačom pár FMY 905 HE. • Počet varných zón: 2 ... Zobraziť celý popis »


Model: 108.0391.248

Popis

Indukčná varná doska Franke FHMT 302 1FLEXI INT z radu Mythos, vo variante s 2 varnými zónami. Viac týchto varných dosiek je možné skombinovať s odsávačom pár FMY 905 HE.

• Počet varných zón: 2 Varné zóny, 1 × Flexi zóna
• Ovládanie: 2 dotykové ovládače typu Slide, automatická detekcia nádoby
• Prevedenie: Čierne sklo Keraspectrum so šedou grafikou
• Ukazovateľ zb. tepla: Áno
• Funkcia: 14 úrovní ohrevu: stupeň 0-9, Funkcia Vodný kúpeľ 42 ° C, funkcia Teplé jedlo 70 ° C, funkcia Zemiaky a cestoviny 94 ° C, funkcia Booster, Super Booster, funkcia Bridge - spojenie 2 zón do flexi zóny, funkcia Stop & go = pauza + pamäť, funkcia Grill - pri použití liatinové panvice
• Minútka: Áno
• Detská poistka: Ano
• Časovač: Áno, 2 x
• Uchovanie nast. Teploty: Funkcia Stop & go = pauza + pamäť
• Auto vypnutie: Áno
• Dizajn: 4 rovné hrany, možnosť zab. do roviny
• Ostatné: Spotreba v pohotovosť. režime <0,5 W
• Pripojenie: 230/400 V
• Rozmer: 380 × 520 mm, R = 5
• Výrez: 360 × 490 mm
• Maximálny príkon: 3,7 kW

funkcia
DETSKÁ POISTKA - Ovládací panel je možné kedykoľvek zamknúť. Zabránite tak napr. Dieťaťu, aby náhodne zmenilo nastavenie.

AUTOMATICKÉ VYPNUTIE - Aktivuje sa automaticky, keď sa varná zóna nevypne manuálne, pri pretečeniu, prehriatie, odstavenie nádoby.

ČASOVAČ - Pomocou tejto funkcie je možné nastaviť dobu varenia každej varnej zóny. Po skončení varenia sa zóna automaticky vypne.

FUNKCIE BRIDGE / FLEXI ZÓNA (indukcia s flexi zónou) - Bridge, tzv. Premostenie, znamená, že dve varné zóny môžu byť spojené do jednej väčšej. Nové flexi zóny sa prispôsobujú automaticky meniacim sa potrebám pri varení. Na flexi zónu môžete umiestniť nádobu na celú plochu platničky, alebo zónu rozdeliť na dve nezávislé menšie plochy, takže nie je problém nastaviť rôzny stupeň výkonu pre každú nádobu zvlášť. Toto riešenie je ideálne pre nádoby rôznych tvarov a veľkostí.

OCHRANA PROTI PREHRIATIU - Ochrana proti prehriatiu slúži na to, aby nedošlo k poškodeniu elektronických súčastí vnútri dosky.

Ukazovateľ zvyškového tepla - Upozorňuje na zvyškové teplo na povrchu varnej dosky prostredníctvom červenej kontrolky, ktorá zostane rozsvietená až do doby, kým teplota varného povrchu neklesne na bezpečnú úroveň.

PRINCIP INDUKCIA - Princíp indukcie je založený na elektromagnetickej energiu, ktorá sa vytvára medzi feromagnetickým dnom nádoby položenej na varnej doske a medenou cievkou, ktorá je umiestnená pod povrchom dosky. Elektrický prúd prechádza indukčnou cievkou a vytvára tým magnetické pole. Efektom magnetického poľa vzniká vo dne varnej nádoby indukovaný čiže vírivý prúd, ktorým sa nádoba zahrieva. Jedlo sa ohrieva vodivým teplom z plášťa varnej nádoby. Indukcia je veľmi efektívna, pretože teplo sa vytvára iba tam, kde doska zaznamená kontakt s dnom nádoby. Všetko teplo sa koncentruje vo vnútri varnej nádoby a okolie varnej zóny zostáva chladné, čo zaisťuje rýchly výsledok s optimálnym využitím energie. Pre varenie na indukčných doskách je potreba riad z feromagnetické ocele. Či je nádoba vhodná pre varenie na indukcii zistíte ľahko priložením magnetu k jej dnu, ak magnet drží pri dne nádoby, možno ju použiť na indukčnú dosku.

BEZPEČNOS - Pretože sa povrch dosky zahrieva iba pod nádobou, nevzniká tak žiadne zahrievanie okolí mimo dna nádoby, preto sa môžeme priestoru okolo hrncov vždy bezpečne dotknúť. Po dovarení sa zvyškové teplo pod nimi rýchlo rozptýli. A ak nie sú na varnej doske žiadne nádoby, varné zóny sa nenahreje ani vtedy, ak sú zapnuté.

FUNKCIE BOOSTER - Táto funkcia umožňuje až dvojnásobný výkon varnej zóny, čo urýchľuje ohrev a výrazne skracuje dobu potrebnú pre prípravu pokrmov.

FUNKCIE STOP & GO / PAUZA - S touto funkciou môžete pozastaviť proces varenia. Aktiváciou pauzy sa teplota varných zón znížia, keď sa opäť dotknete displeja, teplota sa vráti na pôvodný výkon.

ÚSPORA ENERGIE A ČASU - Indukcia je synonymom pre úsporu času a energie. Indukčné varenie spočíva v tom, že indukcia ohrieva priamo nádobu, takže je 90% energie premenené na teplo. Napr. ohriatie 2 litrov vody trvá asi 4 minúty.

Udržiavanie nastavenej teploty - Jedná sa o neustále prispôsobovanie dodávky energie do indukčnej dosky, čo zabraňuje kolísaniu teploty počas varenia.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk