Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Concept Chladnička kombinovaná retro voľne stojace LKR7360BC
Concept Chladnička kombinovaná retro voľne stojace LKR7360BC Concept Chladnička kombinovaná retro voľne stojace LKR7360BC

Concept Chladnička kombinovaná retro voľne stojace LKR7360BC

Concept Chladnička kombinovaná retro voľne stojace LKR7360BC retro dizajn Poďte sa s nami vrátiť v čase. Retro dizajn je v kurze a záujem o neho stúpa. A jeho veľkou prednosťou je, že nikdy nevy... Zobraziť celý popis »


Model: lkr7360bc

Popis

Concept Chladnička kombinovaná retro voľne stojace LKR7360BC

retro dizajn
Poďte sa s nami vrátiť v čase. Retro dizajn je v kurze a záujem o neho stúpa. A jeho veľkou prednosťou je, že nikdy nevyjde z módy. Štýlové chladničky z kolekcie Concept Retro Cool sú kombináciou charakteristických oblých línií a moderné technológie. Z dizajnového hľadiska sme sa snažili zachovať čo najviac dobového, o čom svedčí celkový tvar chladničky alebo štýlové madlo. Perfektne zapadnú do kuchýň zariadených vo vidieckom alebo vintage štýlu, ale vďaka nadčasovým odtieňom sa nestratí ani v modernom interiéri, ktorý osvieži svojou jedinečnosťou a dodajú kuchyni úplne nový rozmer.

 
Osvieženie do ruky
Doprajte si ľadovú sviežosť a osvieženie aj v tých najteplejších dňoch. Je to jednoduché. Nápoje stačí vložiť do partie boxu a nechať vychladiť v chladničke. Potom box jednoducho vyberte a vezmite si ho so sebou kamkoľvek chcete. Vďaka špeciálnemu chladenie ľadom zostanú vaše nápoje studené po dlhú dobu. Party box je veľmi variabilné. Možno ho použiť na vychladenie nápojov v skle aj v plechovkách. Veľkosť boxu je prispôsobená pre uloženie na dvierkach, čím efektívne šetrí miesto vo vašej chladničke.

 
Nechajte chladničku, nech sa sama obslúži
S funkciou NO FROST už nebudete musieť riešiť námrazu vnútri mrazničky a na potravinách. Odmrazí sa sama a vy si tak môžete dopriať komfort z ušetrené práce i času. Funkcia NO FROST navyše zrýchľuje proces zmrazovania potravín a tým prispieva k zachovaniu ich nutričných hodnôt po rozmrazení. A v neposlednom rade vedie aj k značným úsporám elektrickej energie, čím šetrí Vaše peniaze.

 
Svieťte dlho a úsporne
LED osvetlenie vytvára príjemnú atmosféru a rovnomerné osvetlenie vnútorných priestorov chladničky. Jeho hlavnou výhodou je takmer 90% úspora elektrickej energie oproti klasickým žiarovkám a výrazne dlhšiu životnosť. LED diódy nevyžarujú UV žiarenie ani teplo a sú šetrné k životnému prostrediu a hlavne k Vašim potravinám.

 
Držiak na víno
Doprajte si pôžitok pri poznaní špecifických vlastností vína. Chcete pocítiť tú správnu chuť a účinky kvalitného vína? Ak áno, kúpi dobré fľaše to nekončí. Dôležitá je tiež správna teplota. Vína, ktoré sa podávajú chladená, vložte do špeciálneho držiaka v chladničke. Držiak efektívne šetrí miesto v chladničke, fľaše sa vám nikam nezakutálejí a nápoj získa požadovanú teplotu.

 
Dbáme na každý detail
Aj samotné madlo je pre nás veľmi dôležité. Jeho poškodenie síce nenaruší funkciu chladničky, ale z estetického hľadiska je to veľmi významná časť. Preto je opatrené kovovou výstužou, ktorá slúži k jeho celkovému spevnenie a zabezpečenie dlhšej životnosti. S týmto madlom budete mať pocit istoty v každom otvorení.

 
Nielen pekné, ale aj praktické
Priehradky vo dverách sa Vám už len tak ľahko nerozbijú. Sú totiž vyrobené z kvalitného plastu s dymovým efektom a spevnené nerezovými lištami, ktoré pôsobia veľmi esteticky a navyše zvyšujú ich celkovú životnosť.

Základný popis:

Energetická trieda: A + (0,836 kWh / 24h, 305 kWh / rok)
Celkový úžitkový objem: 318 l
Mraziaca kapacita: 4,2 kg / 24 hod
Trieda: ****
Funkcia NO FROST
Akumulačná doba mrazničky: 13 hod
Rozmery: 1890 x 595 x 632,5 mm (v x š x h)
Vnútorné LED osvetlenie - veľmi úsporné
Štýlové madlo s kovovou výstužou
Počet kompresorov: 1
Klimatická trieda: N / ST / T
Hlučnosť: 45 dB (A)
Farba: čierna

príslušenstvo:

PARTY BOX
nerezový držiak na víno
3 police z tvrdeného skla
3 transparentné zásuvky v mrazničke
2 zásuvky na ovocie a zeleninu
4 priehradky vo dverách chladničky s vystuženou nerezovou lištou


ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk