Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Oral-B Pre 5000 3D Smartseries elektrická zubná kefka
Oral-B Pre 5000 3D Smartseries elektrická zubná kefka Oral-B Pre 5000 3D Smartseries elektrická zubná kefka Oral-B Pre 5000 3D Smartseries elektrická zubná kefka

Oral-B Pre 5000 3D Smartseries elektrická zubná kefka

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 5000 3D White poskytuje klinicky overené dôkladnejšie čistenie ako bežné manuálne zubné kefky. Profesionálne zubné čistiace nástroje sú modelované tak, aby pri č... Zobraziť celý popis »


Model: 81537749

Popis

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 5000 3D White poskytuje klinicky overené dôkladnejšie čistenie ako bežné manuálne zubné kefky. Profesionálne zubné čistiace nástroje sú modelované tak, aby pri čistení obklopili každý zub zvlášť, tak je čistenie efektívnejšie. Špeciálne vyvinutá leštiaci hlavice pomáha odstrániť povrchové škvrny, zatiaľ čo štetiny uvoľní zubný plak - dôkladnejšie čistenie a prirodzene belšie zuby. Tlakový senzor má 4 režimy.

Svetelný indikátor varuje, kedy je vyvíjaný príliš veľký tlak, aby nedošlo k zraneniu. Časovač indikuje, kedy je dosiahnutá odporúčaná doba čistenie - podľa zubných lekárov do 2 minút. Oral-B - je najčastejšie používaná značku zubných kefiek - doporučovaná zubnými lekármi na celom svete.

Jemný režim a bieliace režim!

Pre belšie zuby od prvého dňa!

Klinicky preukázané, superior 3D očista pomáha s oscilujúca, rotujúce a pulzujúca pohyby, aby sa uvoľnili plaku a lepšie odstrániť ako u bežných manuálnych kefiek na zuby.

Vďaka Bluetooth 4.0 môžete Váš kefku spárovať s mobilným telefónom. Mobilná aplikácia bude zaznamenávať Vašu činnosť pri čistení zubov. Na základe pozbieraných dát Vám potom bude zobrazovať rady a tipy, ako o svoje zuby lepšie starať.

Kefka má štyri režimy čistenia:
- denné pravidelné čistenie
- ochrana ďasien
- citlivé čistenie zubov
- bielenie zubov

obsah balenia
- 1 elektrická zubná kefka
- dobíjacia stanica
- 3 náhradné hlavice

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk