Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou
HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou

HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou

HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou Typ meteostanice: profesionálny Dátum: ÁNO Kalendár: NIE Projekcia na stenu: NIE USB vstup: NIE Napájanie: batérie AA Rozší... Zobraziť celý popis »


Model: HYUWS2061GARDEN

Popis

HYUNDAI WS 2061 GARDEN Meteorologické stanice sa záhradníckou funkciou

Typ meteostanice: profesionálny
Dátum: ÁNO
Kalendár: NIE
Projekcia na stenu: NIE
USB vstup: NIE
Napájanie: batérie AA
Rozšírená záruka: Hyundai záruka 40 mesiacov
Displej: LCD
Teplota: vnútorná i vonkajšia
Barometrický tlak: ÁNO
Fáza Mesiaca: ÁNO
História tlaku: ÁNO
Predpoveď počasia: ÁNO
Predpoveď počasia z internetu: NIE
Príliv a odliv: NIE
Tendencia bar. tlaku / počasie: NIE
Vlhkosť vzduchu: vonkajšia; vnútorné
Bezdrôtový prenos zo senzoru: ÁNO
Dosah senzoru v otvorenom priestore (m): 30
Senzor v balení: senzor teploty; senzor vlhkosti pôdy
Hodiny: ÁNO
Čas západu a východu Slnka / Mesiaca: NIE
Budík: ÁNO
Opakované budenie: ÁNO
Čas riadený rádiovým signálom DCF 77: ÁNO

Prevedenie výrobku: strieborná farba

Pravým pokladom pre všetkých záhradníkov, záhradníčky a milovníčky kvetín sa stane meteostanica Hyundai WS 2061 GARDEN. Okrem predpovede počasia meria za pomoci citlivých senzorov vlhkosť pôdy a informuje tak o nutnosti zálievky izbových kvetín a dokonca aj kvetín alebo zeleniny na záhrade či v skleníku.

Meteostanica je vybavená dvoma bezdrôtovými snímačmi, ktoré zaznamenávajú pôdnu vlhkosť a namerané informácie potom zobrazujú na prehľadnom LCD displeji meteostanice WS 2061. Snímače je samozrejme nutné umiestniť priamo do hliny kvetináče alebo záhone, kde chcete stav vlhkosti sledovať.

Jedinou prekážkou pri prenose informácií medzi vonkajším záhonom alebo truhlíkom a meteostanicou je vzdialenosť. Maximálna vzdialenosť pre prenos informácií je 30 metrov, v ceste by nemali byť zásadné prekážky ako napr. Silné múry a iné rušivé elementy. Snímač je vlhku vzdorné, preto sa hodí aj do skleníkov. Priame slnečné žiarenie nemá na namerané hodnoty vplyv, meranie prebieha priamo v pôde.

V balení sú dodávané dva senzory pôdnej vlhkosti a jeden senzor teploty a vlhkosti vzduchu. Hyundai GARDEN je však pripravená pre príjem informácií až z piatich senzorov, preto možno ďalšie tri pôdne čidlá dokúpiť v poriadku niekoľkých sto korún.

Meteostanice Hyundai WS 2061 navyše zobrazuje aj fázy Mesiaca, čo je pre záhradníkov ďalší dôležitý parameter, zvlášť pri vysievanie či presádzaní kvetov.

Rovnako ako informácie zo záhrady, je pre správne pestovateľov dôležitá aj predpoveď počasia. Okrem jednoduchého zobrazenie predpovede pomocou ikon slnečno, zamračené, dážď a ďalšie, sa zobrazuje aj vonkajšia teplota a predovšetkým potom vývoj tlaku. Práve vďaka zobrazenie tendencie barometrického tlaku a zaznamenanej histórii tlaku, možno počasie predpovedať s maximálnou presnosťou.

Zaujímavé údaje, po určitej dobe prevádzky meteostanice, poskytujú nameraná maximá a minimá teploty a vlhkosti vzduchu. Nechýba ani meranie teploty a vlhkosti vo vnútri domu alebo bytu. Veľký a prehľadný LCD displej meteostanice GARDEN tiež zobrazuje úplne presný čas, ktorý je riadený signálom z vysielača v blízkosti nemeckého Frankfurtu nad Mohanom. Pri prechode na letný alebo zimný čas teda nebudete musieť myslieť na zmenu času na meteostanicu. Meteostanice Hyundai WS 2061 Garden je vybavená tiež budíkom a je dodávaná v elegantnej striebornej farbe.

Meteostanice Hyundai WS 2061 Garden ste tiež mohli vidieť v relácii Českej Televízia s pani Jiřina Bohdalová - Hobby našej doby

Pozrite sa na reportáž o meteostaniciach z TV relácie Tipy vtáka Loskutáka

Čas riadený rádiovým signálom DCF 77
Bezdrôtové monitorovanie zálievky rastlín (až 5 senzorov pôdne vhlkosti)
Predpoveď počasia
Barometrický tlak, história tlaku
Vnútorná / vonkajšia teplota
Max. a min. vnútornej / vonkajšej teploty
Vlhkosť vzduchu vnútorná / vonkajšia
Max. a min. vlhkosti vzduchu
fázy Mesiaca
dátum
Systém dvoch budíka
Súčasťou balenia: 2 x senzor pôdnej vlhkosti, 1 x senzor teploty / vlhkosti

Možnosť dokúpiť externé senzory - HYUWSSENZOR2061 a HYUWSSENZORPLANT

Domáce meteostanice, ktorá meria a zobrazuje meteo údaje a zároveň vďaka senzorom vlhkosti pôdy monitoruje až 5 kvetín a upozorní, kedy je potreba kvety zaliať.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk