Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom 6008117
Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom 6008117

Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom 6008117

Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom 6008117 Sušenie potravín je jednou z najstarších metód uchovávania potravín. Pomocou sušičky G21 Harmony platinum možno sušiť najrôznejšie druhy p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6008117

Popis

Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom 6008117

Sušenie potravín je jednou z najstarších metód uchovávania potravín. Pomocou sušičky G21 Harmony platinum možno sušiť najrôznejšie druhy potravín od húb, kvetov, ovocia a zeleniny, byliniek až po ovocné rolky a obilniny. Rastlinné potraviny ale zďaleka nie sú všetko, čo pomocou sušičky môžete dehydrovať. Je možné si usušiť namarinované prúžky mäsa alebo ak jerky, ktoré sú výdatnou pochúťkou na rôzne výlety, kempovanie alebo len tak na chuť. Potraviny v sušičke potravín absorbujú teplo a následne uvoľňujú vlhkosť v podobe vodnej pary. Počas sušenia je veľmi dôležité zvoliť vhodnú teplotu a sušené potraviny priebežne kontrolovať, aby sme v potravinách uchovali všetky dôležité enzýmy. Vystaví Ak sa potraviny príliš vysokým teplotám, enzýmy sa z nich vytrácajú alebo naopak pri nízkych teplotách môžu potraviny začať podliehať skaze.
Sušenie je alternatívou iných druhov dlhodobej konzervácie, ako je napr. Mrazenie, solenie alebo zavárané, ale v porovnaní s nimi je menej nákladné. Sušička ovocia G21 Harmony platinum Vám garantuje rýchle a rovnomerné sušenie všetkých kúskov potravín, pretože je vybavená sušiacim systémom využívajúcim horizontálne prúdenie vzduchu a termostatom pre správne nastavenie teploty. Na sušenie používajte suroviny v čo najlepšej kvalite, teda zrelé a čerstvé. Ak ovocie nie je zrelé, nikdy pri sušení nedosiahnete dobré farby, prezreté ovocie a zelenina budú zase príliš mäkké a kašovité. Rovnako tak doporučujeme plody začať sušiť v čo najkratšej dobe po zbere. Výhodou sušičiek ovocie je najmä kontrola nad tým, čo sušené potraviny obsahujú. Nemusíte pridávať cukor, farbivá, ani konzervačné látky. Sušené ovocie je veľmi chutné, bohaté na živiny, dobre skladovateľné a navyše si svoje obľúbené potraviny môžete vychutnať aj mimo sezóny.
Dôležitou súčasťou sušenia je rehydratácia. Sušenie je proces, pri ktorom sa potraviny zbavujú vlhkosti, zatiaľ čo rehydratácia je proces, v ktorom sa potravinám opäť vlhkosť navracia a tie sa tak vracajú do svojej pôvodnej podoby.

Sušička ovocia G21 Harmony platinum je veľmi obľúbená u priaznivcov RAW stravovanie, lebo v potravinách zachováva živiny, ktoré by sa varením, vyprážaním alebo pečením zničili.

K sušičke dostanete 10 sušiacich plátu + 10 sušiacich vložiek s jemným sieťovaním

Špecifikácie:
Počet plat: 10 plat
Rozmer plat: 40x36 cm
Výkon: 1000 W
Regulátor nastavenie teploty: 35 - 68 ° C
Digitálny časovač
Mikroprocesorom riadený digitálny display
Rozmer: 51,1x43x35,5 cm
Nerez prevedenie
Rovnomerné sušenie i veľkých kúskov potravín
Jednoduché ovládanie

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk