Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK CHROME CPS-80 pevná stena, bright alu+Transparent 9QV40C00Z1
RAVAK CHROME CPS-80 pevná stena, bright alu+Transparent 9QV40C00Z1 RAVAK CHROME CPS-80 pevná stena, bright alu+Transparent 9QV40C00Z1 RAVAK CHROME CPS-80 pevná stena, bright alu+Transparent 9QV40C00Z1

RAVAK CHROME CPS-80 pevná stena, bright alu+Transparent 9QV40C00Z1

Pevná stena jednodielna - Určená nielen ku kombinácii so sprchovými dverami CRV2 rozmer: 780 - 800 mm prevedenie držiaku - chróm výplň z bezpečnostného skla s hrúbkou 6 mm: transparent farba rá... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: 9QV40C00Z1

Popis

Pevná stena jednodielna

- Určená nielen ku kombinácii so sprchovými dverami CRV2

rozmer: 780 - 800 mm
prevedenie držiaku - chróm
výplň z bezpečnostného skla s hrúbkou 6 mm: transparent
farba rámu: lesk
výška výrobku je 1950 mm

Komfortné sprchovanie vám lepšie umožní obdĺžniková varianta sprchovacieho priestoru.

Vďaka pevnej stene je možné si vytvoriť štvorcový alebo obdĺžnikový sprchovací kút podľa svojich potrieb. Priamo vedľa pevnej steny je možné praktické umiestnenie práčky alebo umývadla. Montáž je možná priamo na vaničku RAVAK alebo na podlahu s odtokovým žľabom či podlahovou vpustov. Pevná stena Chrome je vyrábaná v univerzálnom prevedení, tzn.je možné ju použiť ako na ľavú, tak aj na pravú stranu. Vďaka kvalitným držiakom Chrome je pevná stena veľmi stabilný.

Bezrámové sprchové kúty Chrome sú typické použitím otočného stĺpika, ktorý nahrádza dverné pánty a zaisťuje výrobku flexibilitu pri otváraní dverí dovnútra aj von kúta. Kúty Chrome sú k dispozícii ako štvrťkruhové alebo rohové, ktoré vznikajú vďaka možnosti rôzne kombinovať sprchové dvere medzi sebou alebo je zladiť aj s pevnou stenou. Takto zostavené sprchové kúty ponúkajú štvorcový alebo aj obdĺžnikový tvar o veľkostiach až 120 x 100 cm.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk