Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom
SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom

SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom

SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom Kompaktné WC SANICOMPACT® 43 WO ECO Silence je tým správnym riešením pre realizáciu toalety s umývadlom na skutočne malom priestore. Unikátn... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SANIBROY
Model: C43ECOWO

Popis

SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlom

Kompaktné WC SANICOMPACT® 43 WO ECO Silence je tým správnym riešením pre realizáciu toalety s umývadlom na skutočne malom priestore. Unikátna stavebná hĺbka len 43 cm z neho robí najmenšie WC na svete, samozrejme pri zachovaní štandardného komfortu. Vďaka priamemu napojeniu prívodu vody pre splachovanie do prístroja zároveň šetríte priestor bežne potrebný pre rezervoár.

SANICOMPACT® 43 WO ECO Silence je vybavený systémom splachovania "Dual Flush" (1,8 / 3 litre), čo Vám umožňuje optimalizovať spotrebu vody pre splachovanie. SANICOMPACT® 43 WO ECO Silence čerpá odpadovú vodu z WC a umývadla až do výšky 3m, alebo až do vzdialenosti 30m a samozrejme je osadený kvalitným sedátkom so "Soft close" systémom. Navyše vďaka technológii Silence je jeho prevádzka neuveriteľne tichá.

Parametre:
Watt (spotreba): 550
Otáčky motora: 2800 ot/min
Priemer odpadového tlakového potrubia: 32 mm
Napájanie: 220-240 / 50 V/Hz
Maximálna čerpacia výška: 3 m
Maximálna čerpacia vzdialenosť: 30 m
Spotreba vody: 1.8 - 3 l
Minimálny požadovaný tlak: 1.7 bar
Rozmery l x p x h: 390 x 440 x 445 mm
Priemerná teplota vstupujúcich odpadových vôd: 35 °C

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk