Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AL-KO HW 3500 INOX CLASSIC Domáca vodáreň 112848
AL-KO HW 3500 INOX CLASSIC Domáca vodáreň 112848

AL-KO HW 3500 INOX CLASSIC Domáca vodáreň 112848

Veľmi výkonná domáca vodáreň – s hlavou čerpadla z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele Pripravená na prevádzku vďaka kompletnej výbave s manometrom, tlakovým spínačom a prípojným káblom Dlhá životno... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AL-KO
Model: 112848

Popis

Veľmi výkonná domáca vodáreň – s hlavou čerpadla z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele
  • Pripravená na prevádzku vďaka kompletnej výbave s manometrom, tlakovým spínačom a prípojným káblom
  • Dlhá životnosť vďaka bezúdržbovému robustnému motoru s tepelnou ochranou proti preťaženiu
  • Nízke nároky na miesto vďaka priestorovo úspornej a kompaktnej konštrukcii
  • Teleso čerpadlo z ušľachtilej ocele

  • Silná domáca vodáreň AL-KO HW 3500 Inox Classic pomáha pri efektívnom a všestrannom využívaní dažďovej vody alebo vody zo studne v dome a v záhrade.


    Domáca vodáreň HW 3500 INOX Classic

    Ešte stále sa u nás pitná voda vo veľkom množstve používa ako úžitková. Spoľahlivé využívanie dažďovej vody / vody zo studní ako úžitkovej vody je pritom vďaka domácim vodárňam AL-KO jednoduchšie a spoľahlivejšie ako kedykoľvek predtým. S našou domácou vodárňou môžete vďaka inteligentnej elektronike, mechanike čerpadla s dlhou životnosťou a akumulačnej tlakovej nádobe na vodu s objemom 17 l spoľahlivo zavlažovať Vašu záhradu alebo používať takúto vodu dokonca na splachovanie WC, na pranie i ako vodu na sprchovanie a umývanie. Domáca vodáreň AL-KO HW 3500 Inox Classic je náš cenovo výhodný základný model s hlavou čerpadla z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele a ponúka automatické zásobovanie vodou.


    Technické detaily domácej vodárne HW 3500 INOX Classic

    Vďaka dopravnej výške až do 38 metrov a maximálnej sacej výške maximálne 8 metrov pri tlaku 3,8 bar možno domácu vodáreň používať variabilne. Je jedno, či ide o nadzemný zásobník, nádrž na dažďovú vodu alebo hlbokú studňu – čerpadlo ihneď pripravené na prevádzku s dopravovaným množstvom až do 3 400 litrov za hodinu dokáže presvedčiť v každej situácii. Vďaka stálemu tlaku možno túto domácu vodáreň AL-KO s jej silným 1-stupňovým 850 Watt motorom používať spoľahlivo a flexibilne.
    Domáca vodáreň má vysoký stupeň účinnosti a pracuje efektívne a energeticky úsporne. Domáca vodáreň AL-KO HW 3500 Inox Classic, pevne nainštalovaná v dome alebo v pivnici, poskytuje nielen konštantný tlak, ale pri odbere vody sa aj automaticky zapne. Navyše je pri emisii hluku maximálne 78 decibelov veľmi tichá.
    Efektívny sací systém domácej vodárne AL-KO zabezpečí, aby bola potrebná voda rýchlo dopravená hadicou na vodu aj na väčšie vzdialenosti. Takýmto spôsobom je čerpadlo za krátky čas pripravené na použitie. Prípojky na hadice zodpovedajú obvyklému štandardnému rozmeru 1 palec, takže aj zavlažovacie systémy, ktoré už máte, možno bez problémov skombinovať s domácou vodárňou AL-KO.
    Upozornenie: domáca vodáreň nie je vhodná pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu.


    Kúpte si domácu vodáreň AL-KO HW 3500 Inox Classic

    Kúpte si domácu vodáreň AL-KO HW 3500 Inox Classic – jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Táto domáca vodáreň AL-KO je perfektný model pre vstup do sveta automatizovaného zásobovania úžitkovou vodou s vyrovnávacou nádobou.
    Hľadáte ešte alternatívy? U nás nájdete ďalšie domáce vodárne s inými vlastnosťami výbavy, ako domáca vodáreň AL-KO HW 3000 Classic alebo domáca vodáreň AL-KO HW 3000 Inox Classic.


    Obj.č. 112848
    EAN 4003718042955
    Produktová rada Classic
    Prevádzkový režim Elektrické
    Objem tlakovej nádoby v litroch 17
    Výkon ( W ) 850
    Rozmery výrobku (DxŠxV ) 43,5x27,0x50,5 cm
    Max. sacia výška v metroch 8m
    Max. výtlačná výška v metroch 38
    Max. dopravované množstvo v L/h 3 400
    Hnacie ústrojenstvo 1 stupňové
    O sacieho potrubia G 1" (33,3 mm)
    Hmotnosť v kg cca. 11,5
    Návod na obsluhu User Manual  (Download PDF, 3 MB)
    User Manual_2  (Download PDF, 3 MB)

    Dokumenty

    Recenzia (0)

    Napísať recenziu

    Poznámka: HTML nie je preložené!

    Hodnotenie: Zlé           Dobré

    Opište kód z obrázku:



    © 2013 - 2024 OKmarket.sk