Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA 6000/6 inox Premium záhradné čerpadlo 1736-20
GARDENA 6000/6 inox Premium záhradné čerpadlo 1736-20 GARDENA 6000/6 inox Premium záhradné čerpadlo 1736-20 GARDENA 6000/6 inox Premium záhradné čerpadlo 1736-20

GARDENA 6000/6 inox Premium záhradné čerpadlo 1736-20

Extra tiché, výkonné záhradné čerpadlo vďaka 5-stupňovej čerpadlovej mechanike s bezpečnostnou výbavoupro dom a záhradu. Moderné, výkonné modely Comfort a Premium so skvelými bezpečnostnými vlas... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 1736-20

Popis

Extra tiché, výkonné záhradné čerpadlo vďaka 5-stupňovej čerpadlovej mechanike s bezpečnostnou výbavoupro dom a záhradu.

Moderné, výkonné modely Comfort a Premium so skvelými bezpečnostnými vlastnostmi.Mnohostraně použitené:
k zavlažovanie na zvýšenie tlaku, na prečerpávanie prečerpávanie či vyčerpávanie vody z vodovodu, dažďovej vody alebo chlórovanej vody z bazéna. Vďaka inovatívnej funkcii safe-pump je zaistená vysoká bezpečnosť a dlhá životnosť. Jasný farebný displej LED ukazuje bezchybnú prevádzku a ťažkosti, ktoré sa vyskytnú počas čerpania. Funkcia automatického bezpečnostného spínača v prípade nutnosti automaticky čerpadlo vypína, aby predišla vzniku škôd. Integrovaný predfilter garantuje bezproblémovú prevádzku čerpadla. Vďaka dvojitému výstupu (jeden je výkyvný) je možné súčasne používať dve zavlažovacie príslušenstvo. Čerpadlo sa ľahko obsluhuje. Veľký plniaci otvor uľahčuje plnenie čerpadla pred použitím, a vďaka ergonomickému držadlu sa čerpadlo ľahko prenáša. Gumové pätky zaisťujú stabilitu s nízkou hlučnosťou a vibráciami. Ak sa blíži mráz, možno čerpadlo ľahko vypúšťať pomocou samostatného vypúšťacej skrutky. Pre zaistenie dlhodobej životnosti sa GARDENA spolieha výhradne na vysoko kvalitné materiály. Vďaka keramickému tesnenie a zdvojenému systému tesnení medzi motorom a obežným ústrojenstvom čerpadla je zaistená bezpečná obsluha a ochrana pred poškodením. Spínač tepelnej poistky chráni motor pred preťažením. Poznámka: čerpadlá od spoločnosti GARDENA nie sú vhodné pre čerpanie slanej vody, agresívnych alebo ľahko zápalných látok alebo potravín.

Vysoká bezpečnosť pre dlhú životnosť
Funkcia safe-pump ponúka optimálnu bezpečnosť pri čerpaní. Jasný displej LED zobrazuje výstrahy na problémy na sacej alebo tlakové strane. Automatický bezpečnostný spínač vypína v prípade potreby čerpadlo ešte pred tým, než dôjde k poškodeniu. Tým je zabránené poškodeniu čerpadla, napr. Nechceným počas naprázdno.

Technické parametre:
- Menovitý výkon: 1.300 W
- Max. čerpané množstvo: 6.000 l / h
- Max. tlak / max. čerpacia výška: 5,5 bar / 55 m
- Max. samonasávacia výška: 8 m
- Prípustný vnútorný tlak (obojstranný): 6 bar
- Sieťové napätie / sieťová frekvencia: 220 - 240 V AC / 50 Hz
- Pripojovací kábel: 1,5 m; H07-RNF
- Hmotnosť: 13,5 kg
- Hladina hluku LWA: nameraná 75 dB (A), garantovaná 79 dB (A)
(Merané podľa smernice 2000/14 / ES)
- Pripojovací závit 33,3 mm (G1 ")

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk