Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Počítadlo 100 guľôčok drevo / kov
Počítadlo 100 guľôčok drevo / kov

Počítadlo 100 guľôčok drevo / kov

Novinka
Počítadlo 100 guľôčok drevo / kov Prírodný variant nášho klasického počítadla - namiesto umelohmotných guličiek sú použité guličky drevené v prírodnej a hnedej farbe. Tieto české drevené hračky... Zobraziť celý popis »


Model: 33014050

Popis

Počítadlo 100 guľôčok drevo / kov

Prírodný variant nášho klasického počítadla - namiesto umelohmotných guličiek sú použité guličky drevené v prírodnej a hnedej farbe.

Tieto české drevené hračky sú vyrábané z kvalitného dreva, ktoré sa ťaží v horských oblastiach strednej Európy. Na farbenie sa používajú len kvalitné, certifikované a ekologické farby a laky, ktoré vyhovujú norme EN 71 a nezaťažujú životné prostredie. Pretože sú hračky určené prevažne najmenším deťom, je technologickému procesu a kompletizácii venovaná zvlášť vysoká pozornosť, ktorá zaručuje stálu a vysokú kvalitu výrobkov. Drevené hračky firmy Detoa sa radí medzi najkvalitnejšie a najestetickejšie drevené hračky, ktoré sú v súčasnosti na európskom a domácom trhu dostať. Nákupom hračiek povediete svoje deti k rozvoju motorických schopností, estetickému cíteniu a kladnému vzťahu k prírodnému materiálu - drevu. K hračkám Detoa sa vracajú už niekoľkýkrát generácie. Starí rodičia, rodičia - všetci vyrastali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk