Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami 00028917
Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami 00028917 Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami 00028917 Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami 00028917

Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami 00028917

Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami Maznáčik LUNA ťa na prvý pohľad šokuje, ale hneď vzápätí si ju zamiluješ pre jej bezprostrednosť. Prvé slovo, ktoré ťa v spojení s miláčikom napadne, bude... Zobraziť celý popis »


Model: 00028917

Popis

Maznáčik Luna VIP PETS 11cm s doplnkami

Maznáčik LUNA ťa na prvý pohľad šokuje, ale hneď vzápätí si ju zamiluješ pre jej bezprostrednosť. Prvé slovo, ktoré ťa v spojení s miláčikom napadne, bude extravagantné. Má veľké šťastie, pretože je jej hobby súčasne jej profesií. Je oddaná hudbe a je svetovo preslávenou Djkou. Je tak trochu smiešne a tiež trochu blázon. VIP PETS Luna a Lady Gigi spoločne znamenajú nebezpečenstvo! Obe totiž milujú párty! Na každej párty bude VIP PET Luna vyčnievať a to najmä vďaka svojim žltozeleným vlasom, líčenie, fosforové ružovým okuliarom s mriežkou a doplnkom do vlasov v podobe 3 sponiek. Všetky doplnky vrátane obojku má samozrejme zladené. Jej motto: Za každú cenu vyčnívej z radu! Obľúbená zábava: párty obľúbená farba: fosforové ružová Štýl: extravagantné VIP PETS miláčikovia sú vždy niečím výnimoční, majú svoj nezameniteľný charakter, obľúbené jedlo aj talent na športovanie, obliekanie, spievanie alebo organizovanie. Každá VIP PET má tiež svoj typický účes a pri úprave svojej image kladie veľký dôraz na detaily. Vyber si z radu VIP PETS svojho najobľúbenejšieho maznáčika.

Balenie obsahuje: maznáčika, hrebeň, okuliare s mriežkami, doplnky do vlasov v podobe sponiek a obojok.

Od veku: 3 rokov
pre dievčatá
Material: plast

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk