Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Krúžky na hádzanie so stojánkom 690839
G21 Krúžky na hádzanie so stojánkom 690839

G21 Krúžky na hádzanie so stojánkom 690839

Hádzanie krúžkov na zatlčené kolíky do zeme je detská zábava známa stovky rokov. Chcete ju dopriať aj svojim deťom, ale pritom sa vyhnúť zložitému domácemu vyrábaniu hádzacích krúžkov a zatĺkaniu... Zobraziť celý popis »


Model: 690839

Popis

Hádzanie krúžkov na zatlčené kolíky do zeme je detská zábava známa stovky rokov. Chcete ju dopriať aj svojim deťom, ale pritom sa vyhnúť zložitému domácemu vyrábaniu hádzacích krúžkov a zatĺkaniu kolíkov? Uľahčite si prácu a zaobstarajte im hraciu sadu krúžkov na hádzanie so stojanom G21. Hra rozvíja u detí presnosť, schopnosť sústredenia a zdravú súťaživosť.

Súčasťou sady je plastový stojan s piatimi kolíkmi a päť plastových hádzacích krúžkov v pestrofarebnom prevedení. Vyhnite sa hľadaniu vhodného miesta na vašej záhrade a umiestňovaniu kolíkov do zeme. Jednoducho stojan postavte na akýkoľvek rovný povrch a hra môže začať.

Vonku prší a vaše deti si chcú zahádzať? Teraz ich už nemusíte pripraviť o žiadnu zábavu. Stojan postavte do detskej izbičky a radujte sa spoločne s deťmi zo super hry.

Špecifikácia:

Vhodné pre deti od 3 rokov
Materiál: plast
Stojan: 5x kolík
5 hádzací krúžkov
Rozmery balenia: 46 x 7 x 24 cm

Ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk