Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703
Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703 Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703 Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703 Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703 Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703 Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703

Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky 14155703

Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky na batérie Kidizoom Smart Watch sú dokonalé náramkové hodinky pre deti s prehľadným dotykovým displejom. Hodinky ukazuj... Zobraziť celý popis »


Model: 14155703

Popis

Kidizoom VTech Smart hodinky modré s fotoaparátom a videokamerou a doplnky na batérie

Kidizoom Smart Watch sú dokonalé náramkové hodinky pre deti s prehľadným dotykovým displejom. Hodinky ukazujú nielen čas, ale je možné s nimi fotiť, natáčať video alebo ich aj použiť ako diktafón pre hlasové nahrávky 8.

Hodinky majú vstavanú Li-ion polymérovú batériu a nabíja sa cez Mikro USB kábel, ktorý je súčasťou hodiniek Kidizoom Smart Watch. Možný prenos súborov do počítača cez USB kábel. Hodinky sú vysoko odolné. Obsahujú 128MB internej pamäte pre približne 900 fotografií alebo 15 minút videa.

Obsah balenia: hodinky, USB kábel, návod.
Vek: 5 - 12
Batéria: Li-ion polymérová
Výdrž batérie: malé používanie 2 týždne, bežné používanie 2-3 dni, maximálna použitia 1 deň
Materiál: plast
Rozmery: dĺžka pásku 22 cm, hodinky 5 x 1,7 x 5 cm, displej 2,5 x 2,5 cm

Súčasťou sú aj 3 zabudované hry.

Hodiny ponúka naozaj obrovské množstvo zobrazenie času.Vybírat si môžete z analógového alebo digitálneho zobrazenia. Naviac pre každé zobrazenie si môžete vyberať z desiatok motívov a farebných schém.

Foťák a videokamera - po stlačení tlačidla spúšte na boku hodiniek sa z vás stanú naozajstní špióni, pomocou dotykového displeja môžete ľahko prepínať medzi fotoaparátom a videokamerou. Navyše pomocou funkcie trikov, urobíte z vašich fotiek aj videí nezameniteľný originál.

Stopky a časovač - jednoduchým spôsobom môžete merať čas alebo ho odpočítavať, navyše si vyberajte z 10-tich zábavných motívov, ktoré stopky a časovač ponúka.

Záznamník hlasu s meničom - nahrajte si vlastný zvukový záznam na hodinkách a skúste ho napríklad aj upraviť s naším skvelým meničom hlasu. Ak si chcete užiť naozajstnú srandu, použite zabudovaný menič hlasov a smiechom sa neudržíte. Vyberajte z 5-tich rôznych variantov zmeny hlasu a všetko si nezabudnite uložiť.

Budík - funkcia budíka v hodinkách je úplne úžasná a originálne, nielen, že môžete vyberať z množstva úžasných motívov a zvukov budíka. Vy si môžete aj nahrať vlastný zvuk budenia -třeba hlas otecka :-)

Hry - ako je už zvykom u výrobkov značky Vtech, tak tiež hodinky majú zabudované hry, ktoré cvičia postreh, rozvíja logické myslenie a podporujú aj jemnú motoriku prstov, zahrať si môžete na detektíva, skladať puzzle a alebo chytiť tancujúce notu. Všetko hráte priamo na dotykovom displeji vašich hodiniek.

Ponúka veľa zábavy aj bezpečné hry pre deti už od 4 rokov.

Výrobok má splnené všetky potrebné certifikácie vyžadované v SR, EÚ aj USA pre použitie výrobku ako hračky pre deti.


ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk