Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740
BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740 BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740 BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740 BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740 BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740

BAYBY BBP 1000 Manuálna odsávačka materského mlieka 41004740

• 2 fáza: fázy stimulácie a fáza odsávanie • Silikónový masážny prsný nadstavec zmierňuje bolestivé dojčenie • Ergonomický dizajn pre väčšie pohodlie a jednoduchšie použitie • Podporuje plynulý t... Zobraziť celý popis »


Model: 41004740

Popis

• 2 fáza: fázy stimulácie a fáza odsávanie
• Silikónový masážny prsný nadstavec zmierňuje bolestivé dojčenie
• Ergonomický dizajn pre väčšie pohodlie a jednoduchšie použitie
• Podporuje plynulý tok mlieka, výkonné odsávanie
• Žiadne časti neobsahujú BPA (Bisphenol A)

Manuálna odsávačka mlieka BAYBY BBP 1000 patrí do základnej výbavy všetkých dojčiacich mamičiek. Pomáha riešiť aktuálne nedostatok alebo nadbytok materského mlieka, umožňuje mamičke sa od dieťaťa vzdialiť a neprerušiť tým maličkému "prísun" mlieka, ale tiež vyrieši situácia, keď nemožno dieťa dojčiť priamo z prsníka, či už z dôvodu na strane mamičky či preto, že dieťatko nemôže či nevie sať. Okrem toho ide o pomocníka, ktorý pomáha formovať vpadnuté alebo ploché bradavky.

Manuálna odsávačka BAYBY BBP 1000 je vhodná skôr na príležitostné odsávanie podľa aktuálnej potreby, veľmi dobrú službu ale urobí napríklad na cestách, keď pre odsávanie nepotrebujeme mať prístup k elektrickej zásuvke. Odsávačka je mimoriadne ľahká, tichá a veľmi diskrétne vďaka malým rozmerom. Naviac je ľahká a dobre sa drží, takže na obsluhu stačí jedna ruka. Vďaka 2fázovému systému je však odsávania mimoriadne šetrné k prsné tkanive.

Zostavenie odsávačky je jednoduché a intuitívne. Špeciálne tvarovaná páka zaisťuje komfortné odsávanie bez použitia veľkej sily. Podľa potreby sa len umiestni do pozície pre jemné alebo silné odsávanie. Ochranný kryt prsného nadstavca odsávačku chráni pred prachom, znečistením, poškodením, v tej časti, ktorá sa prikladá k prsníku. V balení s odsávačkou BAYBY BBP 1000 nájde mamička ako dojčenskú fľašu so širokým otvorom s objemom 140 mm, silikónovou cumlík s ochranným viečkom, viečko pre uzavretie pri skladovaní mlieka v fľaštičke a stojan, tak redukciu pre použitie dojčenských fliaš s úzkym otvorom. Pribalené je tiež náhradné príslušenstvo - chlopňa a piest. Všetky časti odsávačky sú vyrobené z materiálov, ktoré neobsahujú BPA (Bisfenol A).

Údržba odsávačky sa vykonáva jednoducho v parnom sterilizátore alebo vyváraním. Je však nutné odsávačku rozložiť na jednotlivé diely, dôkladne ich umyť a potom sterilizovať.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk