Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BAYBY BBW 2010 Ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov 41004999
BAYBY BBW 2010 Ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov 41004999 BAYBY BBW 2010 Ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov 41004999 BAYBY BBW 2010 Ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov 41004999 BAYBY BBW 2010 Ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov 41004999

BAYBY BBW 2010 Ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov 41004999

Novinka
• Ohrievač dojčenských fliaš vhodný pre všetky typy fliaš • Ohrievanie detských príkrmov • Ideálne pre použitie doma aj v automobile počas cestovania • Rýchly a rovnomerný ohrev pokrmu behom niek... Zobraziť celý popis »


Model: 41004999

Popis

• Ohrievač dojčenských fliaš vhodný pre všetky typy fliaš
• Ohrievanie detských príkrmov
• Ideálne pre použitie doma aj v automobile počas cestovania
• Rýchly a rovnomerný ohrev pokrmu behom niekoľkých minút
• Automatické vypnutie po ukončení ohrievacieho cyklu

Malé dieťa nedbá na to, či ste práve na ceste na dovolenku alebo na výlete, aj v nepříliškomfortním prostredí sa pravidelne ohlási s tým, že má hlad. Pre tieto situácie sa oplatí zaobstarať si elektrický ohrievač dojčenských fliaš a detských pokrmov BAYBY BBW 2010, ktorý bol špeciálne navrhnutý ako pre ohrievanie detskej stravy doma, tak na cestách. Stačí len v zadnej časti prístroja prepnúť medzi použitím doma (obrázok domčeka), keď je prístroj napájaný zo siete, a použitím vo vozidle (obrázok auta), kedy sa uplatní adaptér do auta.

Ohrievač BAYBY BBW 2010 zaisťuje rýchly a rovnomerný ohrev, takže nehrozí, že sa dieťatko jedlom spáli. Počas niekoľkých minút dokáže ohriať fľaše s mliekom aj detské príkrmy na ideálnu teplotu. Doma môžete menšie pohárik s príkrmom práve mimo chladničky podávať do piatich minút. V aute potom ohrejete malú fľaštičku mlieka izbovej teploty na ideálnych 37 ° C už za šesť minút.

Rovnako ako ostatné výrobky značky BAYBY, aj ohrievač dojčenských fliaš a pokrmov BAYBY BBW 2010, je zaujímavý už svojim dizajnom. Povrch v bielej farbe s jemným leskom oživujú fialovej detaily a hravé ikonky pripomínajúce možné miesta použitia prístroja.

BAYBY BBW 2010 je určený pre všetky typy dojčenských fliaš, a tiež pre príkrmy v pohári, ako sú desiate či iná detská výživa. Fľaše sa vkladajú do nástavca na ohrievanie dojčenských fliaš, na menšie fľaše sa navyše použije pribalený redukčný krúžok. Pre ohrievanie príkrmov v poháriku je určený nástavec na detské príkrmy.

Prístroj pracuje na jednoduchom princípe. Najskôr sa do ohrievacej vane s príslušným nástavcom vloží úplne zostavená fľaša so skrutkovacím uzáverom a cumlíkom, prípadne otvorená pohár s príkrmom, potom sa leje voda. Pre odmeranie správneho množstva vody (uvedené v návode podľa množstva a typu stravy) slúži odmerka, ktorá sa jednoducho vysunie zo zadnej časti prístroja, takže nehrozí jej strata. Ak je naliata voda a zvolené miesto použitia, možno ohrievač zapnúť, čo potvrdí svetelná kontrolka. Akonáhle pokrm či mlieko dosiahne požadovanú teplotu, prístroj sa automaticky vypne a fľašu alebo príkrm je treba vybrať.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk