Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Telo človeka kvíz spoločenská vzdelávacia hra 29000581
Telo človeka kvíz spoločenská vzdelávacia hra 29000581

Telo človeka kvíz spoločenská vzdelávacia hra 29000581

Telo človeka kvíz spoločenská vzdelávacia hra Kvíz - TELO ČLOVEKA "je vzdelávacia hra s atraktívnym témou, pre 2-4 osoby od 10 rokov. Počas vzrušujúce zábavy sa hráči môžu dozvedieť veľa zaujíma... Zobraziť celý popis »


Model: 29000581

Popis

Telo človeka kvíz spoločenská vzdelávacia hra

Kvíz - TELO ČLOVEKA "je vzdelávacia hra s atraktívnym témou, pre 2-4 osoby od 10 rokov. Počas vzrušujúce zábavy sa hráči môžu dozvedieť veľa zaujímavých faktov o stavbe a činnosti ľudského tela.

VZRUŠUJÚCE HRA A SKVELÁ ZÁBAVA, PRI KTORÉ SA zoznámite so stavbou ĽUDSKÉHO TELA A JEHO FUNGOVANIA.

188 otázok
80 kariet

Jej účastníci medzi sebou súťažia tak, že postupne, jeden za druhým odpovedajú na otázky uvedené na kartách otázok a odpovedí podľa farby políčka, na ktorom umiestni svoju figúrku.

V tomto kvíze je témou otázok stavba a fungovanie ľudského tela. Počas vzrušujúce zábavy sa hráči môžu dozvedieť veľa zaujímavých a prekvapivých faktov o stavbe a činnosti ľudského tela. Víťazom hry sa stáva hráč, ktorý na túto tému získa najviac informácií.

Hra obsahuje: karty "otázok a odpovedí" - 47 ks, karty s obrázkami - 25 ks, karty s písmenami "a", "b" - 4 x 2 ks, hracia doska - 1ks, figúrky - 4 ks, hracia kocka - 1ks , presýpacie hodiny - 1ks, zapisovacia blok - 1ks, slovenský návod k hre - 1ks

Určené pre: 2-4 hráčov

Od veku: 10 rokov
Pre dievčatá aj chlapcov
Material: Papier

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk