Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič
CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič

CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič

CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič Viac času pre Vás - 3 v 1 Dokážete si predstaviť, že zvládnete upratovanie domu či bytu za polovicu času? To nie je hudba budúcnosti, al... Zobraziť celý popis »


Model: cp3000

Popis

CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysávač a parný čistič

Viac času pre Vás - 3 v 1
Dokážete si predstaviť, že zvládnete upratovanie domu či bytu za polovicu času? To nie je hudba budúcnosti, ale realita s revolučným vysávačom a parným mopom v jednom od Conceptu. Klasický vysávač aj vedro s handrou môžete nechať v komore. S CP3000 pohodlne vysajete a zároveň v jednom ťahu i vytrite všetky tvrdé podlahy, ktoré v dome či byte nájdete. A to všetko bez zbytočného víreniu prachu. Alergici budú radosťou bez seba. Alebo naopak môžete len vysávať alebo len stierať.

Sila kúzelné páry
Už Vás nebaví míňať veľa peňazí za čistiace prostriedky na upratovanie a používať chemické saponátmi, ktoré môžu ohroziť Vaše zdravie? Využite takmer nadprirodzených účinkov pary. Teplota nad 80 ° C spoľahlivo zahubí 99% všetkých domácich baktérií. V tomto meradle je stostupňová para neprekonateľným víťazom.

parný mop
Dokonale čisté podlahy bez vedra so špinavou vodou už nebudú len snom. Jednoducho stačí naplniť 730ml nádržku vodou, pripevniť textilný poťah a do 30 sekúnd si môžete páru ľahko dávkovať pomocou rozprašovača. Pre pohodlné uskladnenie kábla je mop vybavený špeciálnym držiakom.

Jednoduché a intuitívne ovládanie
Parný čistič CP3000 každého poteší úplne jednoduchým a intuitívnym ovládam. Môžete sa rozhodnúť, či budete chcieť len vysávať, vytierať alebo šetriť čas a urobíte oboje zároveň. Podľa typu podlahy môžete regulovať aj množstvo dávkovanej pary. Upratovanie bude jedna radosť.

Princíp cyklónového vysávanie s kvalitným filtrom
Pre perfektne upratané byt Vám bohato bude stačiť cyklónová nádoba s objemom 1000 ml. Samotné vyprázdňovanie nádoby je úplne hygienické. Stačí stlačiť tlačidlo, všetko vysypať, pričom sa nečistôt a prachu nemusíte vôbec dotknúť. Vaša domácnosť tak bude ako zo škatuľky.

Kazeta vodného filtra
Vodný filter pomáha filtrovať minerály obsiahnuté vo vode, ktoré znižujú účinnosť parného čističa. Do parného mopu môžete používať obyčajnú vodu z vodovodu. Pre predĺženie životnosti spotrebiča odporúčame každých 80 - 100 hodín filter vymeniť.

Rodina Perfect Clean
Nie nadarmo sa hovorí: čistota pol zdravia. Preto sme v Conceptu pripravili celý rad pomocníkov na upratovanie. Stačí si len vybrať, ktorý Vám bude vyhovovať a padne Vám do ruky. Už máte svojho favorita?

Technické parametre:
- 3 v 1 - vysáva, stiera, vysáva a stiera zároveň
- Hlučnosť: 80 dB
- Kapacita nádoby na vodu: 730 ml
- Kapacita nádoby na prach: 1000 ml
- Doba nahriatie: 30 s
- Doba prevádzky s parou: 30 min.
- Kontrolka nahriatie
- Praktický držiak na kábel
- Farba: biela + tyrkysová
- Príkon: 1600 W
- Dĺžka prívodného kábla: 6 m

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk