Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIOPROSPECT Bio-enzým Neutralizér Stop zápachu rozprašovač 500 ml 56966
BIOPROSPECT Bio-enzým Neutralizér Stop zápachu rozprašovač 500 ml 56966

BIOPROSPECT Bio-enzým Neutralizér Stop zápachu rozprašovač 500 ml 56966

BIOPROSPECT Bio-enzým Neutralizer Stop zápachu rozprašovač 500 ml 56966 Pohlcuje nepríjemný zápach, ktorý priamo zneutralizuje, namiesto aby ho iba prekryl. Je vhodný na: čalúnenie, koberce, lôž... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 56966BB

Popis

BIOPROSPECT Bio-enzým Neutralizer Stop zápachu rozprašovač 500 ml 56966

Pohlcuje nepríjemný zápach, ktorý priamo zneutralizuje, namiesto aby ho iba prekryl. Je vhodný na: čalúnenie, koberce, lôžkoviny, sedáky stoličiek, obuv, interiéry automobilov. Ďalej na: pot, zvratky, fekálie, moč, cigaretový a kuchynský zápach, pri chove domácich zvierat, a pod. Možno použiť aj do priestoru miestnosti na osvieženie vzduchu alebo ako vôňa do klimatizáciou. Výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný pre životné prostredie a je biologicky rozložiteľný.

- Zlikviduje zdroj zápachu
- Dlhodobo a príjemne prevonia
- Nezanecháva škvrny
- Šetrný k akýmkoľvek povrchom

Tento výrobok je veľmi vhodným pomocníkom v domácnosti, v ktorej majú svoje miesto aj domáci miláčikovia. Všetci poznáme pocit, kedy vojdeme do bytu a takmer okamžite podľa zápachu poznáme, že sa tu chovajú škrečky, mačky, morčatá ... atď. V tomto prípade stačí aplikovať Neutralizér zápachu do priestoru miestností a vchádzajúci návšteva bude mať okamžite pocit sviežeho a prevoňaného bytu a ani malé deti ani domáci maznáčikovia nebudú týmto trpieť žiadnu alergickú reakcií či nevoľnosťou. V domácnostiach samozrejme nevzniká nepríjemný zápach iba kvôli chovu domácich zvierat. Zdrojom zápachu doma, na chalupe, v automobile, na pôde alebo v pivnici môže byť čokoľvek od odpadkového koša cez zatuchliny, ľudský pot, kuchynský zápach až napr. K zdravotným problémom s únikom moču počas spánku do matraca. Vo všetkých týchto prípadoch je Neutralizér zápachu schopný okamžite spríjemniť ovzdušia a tým aspoň z časti okamžite vyriešiť daný problém. Toto všetko s vedomím, že je veľmi šetrný ako k samotnej prírode, tak k živým bytostiam v našom okolí.

Použitie: nastavte rozprašovač do polohy On a jednoducho rozprašujte. Pri dlhšom odstavení fľaše pred použitím pretrepte. V prípade väčšieho výskytu zápachu postup zopakujte. Uchovajte v suchu a na chladnom mieste pri teplotách nepresahujúcich 30 ° C a mimo dosahu potravín. Chrániť pred zamrznutím!

Upozornenie: Pri zasiahnutí očí ihneď vymyť tečúcou pitnou vlažnou vodou po dlhšiu dobu, najmenej 15 min a snažte sa držať oči široko otvorené a vypláchnuť je aj pod očnými viečkami. Vyberte kontaktné šošovky, ak je to možné. Výplach prevádzajte v smere od vnútorného očného kútika k vonkajšiemu. Ak sa objavia známky podráždenia, alebo tieto príznaky přetvávají, vyhľadajte očného lekára. Pri požití nevyvolávať zvracanie. Vypláchnite ústa vodou a nechajte vypiť malé množstvo vody na pitie. Ak sa objavia známky podráždenia alebo tieto príznaky přetvávají, vyhľadajte lekársku pomoc. Napriek tomu sa nepredpokladá akútne ohrozenie ľudského zdravia.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk