Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIOPROSPECT Bio Enzým Stop plesniam bez chémie rozprašovač 250 ml 58976
BIOPROSPECT Bio Enzým Stop plesniam bez chémie rozprašovač 250 ml 58976

BIOPROSPECT Bio Enzým Stop plesniam bez chémie rozprašovač 250 ml 58976

BIOPROSPECT Bio Enzým Stop plesniam bez chémie rozprašovač 250 ml 58976 Bioenzymatický prípravok Stop plesniam dlhodobo biologicky odstraňuje plesne. Je vhodný na: steny, omietky, muriva, škáry... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 58976

Popis

BIOPROSPECT Bio Enzým Stop plesniam bez chémie rozprašovač 250 ml 58976

Bioenzymatický prípravok Stop plesniam dlhodobo biologicky odstraňuje plesne.

Je vhodný na: steny, omietky, muriva, škáry, okolo vaní, umývadiel, kuchynských drezov a iné postihnuté miesta. Znižuje množstvo dráždivých a alergizujúcich spór v miestnostiach. Prípravok je možné použiť aj do maliarskych náterov pre zaistenie pretrvávajúceho účinku (cca 1 balenie / 5 l náteru).

Použitie: Rovnomerne nastriekajte zo vzdialenosti 20-30 cm a nechajte pôsobiť cca 24 hod., Alebo do úplného zaschnutia. V prípade väčšieho rozsahu plesne je nutné celý postup niekoľkokrát opakovať. Zaschnutú pleseň potom z postihnutých miest mechanicky odstráňte. Ošetrené miesto je ďalej možné pretrieť maliarskym náterom s pridaním prípravku ako prevenciu. Pred použitím pretrepte. Liek sa používa neriedený.

Upozornenie: Dráždi oči a pokožku. Môže vyvolať senzibilazi pri vdýchnutí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte prach. Nevdychujte aerosóly. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Používajte vhodný ochranný odev, rukavice a ochranné okuliare alebo ochranný štít. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie.

Skladujte na suchom mieste, chrániť pred zamrznutím.
Identifikácia nebezpečných zložiek: Bacillus species.

Bio-Enzým Stop plesniam bez chémie so sviežou vôňou rozprašovač 250 ml

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk