Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Morská vôňa 750 ml
DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Morská vôňa 750 ml

DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Morská vôňa 750 ml

DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Morská vôňa 750 ml Extra hustý čistiaci gél na wc so sviežou vôňou. Jedinečne zakrivené hrdlo fľaše dosiahne pod obrubu WC misy. Nový hustý tekutý čistič dobre priľne, ... Zobraziť celý popis »


Model: 0076500305

Popis

DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Morská vôňa 750 ml

Extra hustý čistiaci gél na wc so sviežou vôňou. Jedinečne zakrivené hrdlo fľaše dosiahne pod obrubu WC misy. Nový hustý tekutý čistič dobre priľne, odstráni nečistoty a dvakrát viac vodného kameňa. S výraznou parfumáciou.

Použitie: 1. Odklopte toaletné sedátko. 2. K otvoreniu uzáveru stlačte v naznačených bodoch pre odskrutkovanie. 3. Jednoducho nasmerujte DUCK pod okraj, stlačte a rovnomerne rozprestrite po mise. 4. Uzavrite fľašu a pevne dotiahnite.
Užívajte pravidelne (aspoň 3 krát týždenne) pre udržanie Vašej toalety čisté, svieže a pomôžete tak predísť usadzovaniu vodného kameňa. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku, vyčistite oblasť za pomocou WC kefy nad a pod úrovňou vodnej hladiny, spláchnite, opakovane použite Duck a nechajte pôsobiť 60 minút pred spláchnutím pre plné čistenie a uvoľnenie výraznej vône.

Upozornenie: Držte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s očami ich okamžite vypláchnite veľkým množstvom vody a vyhľadať lekársku pomoc. Pokiaľ dôjde k prehltnutiu, vyhľadajte okamžite lekársku pomoc a ukážte im tento obal. Nemixujte prípravok s bielidlami alebo inými čističmi. Umyte si ruky po manipulácii s produktom. Určený pre použitie len na toaletnú misu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk