Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIOPROSPECT BIO-P1 Biologický prípravok do septiku, 100g
BIOPROSPECT BIO-P1 Biologický prípravok do septiku, 100g

BIOPROSPECT BIO-P1 Biologický prípravok do septiku, 100g

BIO-P1 Biologický prípravok do septiku, 100g Popis: BIO-P1 je biologický prípravok určený na likvidáciu organických nečistôt v septikoch, žumpách, suchých záchodoch a domových čistiarňach odpado... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 603bio

Popis

BIO-P1 Biologický prípravok do septiku, 100g

Popis:
BIO-P1 je biologický prípravok určený na likvidáciu organických nečistôt v septikoch, žumpách, suchých záchodoch a domových čistiarňach odpadových vôd. Obsahuje zmes prírodných baktérií a enzýmov, ktoré rozkladajú organické látky a výrazne obmedzujú zápach.

Využitie v septikoch a žumpách: Na povrchu obsahu septiku sa po použití vytvorí pena a pri dne jemná usadenina. Po pravidelných aplikáciách sa obsah týchto nádrží rozloží na kalovú vodu a ak má septik prepad, odtečie do kanalizácie. Tým sa zamedzí vyváženie septiku. V prípade, že septik prepad nemá, usadený kal je skvapalnený, nezapácha a je zbavený zdraviu škodlivých patogénnych látok. Prípravok je vhodné používať po celý rok, aj v zimnom období, pretože obsah septiku v zime nezamŕza.

Využitie v suchých záchodoch: Po naliatí do suchého záchodu začnú baktérie s rozkladom a zmizne nepríjemný zápach. K úplnému rozloženiu exkrementov, vrátane toaletného papiera, dochádza za 2 až 3 mesiace. Je dôležité suchý záchod aspoň 1x týždenne preliať vodou.

Využitie v biologických čistiarňach: Prípravok zvyšuje účinnosť domových čistiarní odpadových vôd. Je vhodný tiež na naštartovanie čistiarne po vyvezenie kalov.

Návod na použitie: Obsah sáčku rozpustite a rozmiešajte v 2l teplej vody (30 - 40st. C) a nechajte cca 15 - 30 min aktivovať za občasného miešania. Potom roztok použite priamo do septiku, žumpy. Pravidelné mesačné dávky pomôžu zaistiť nezapáchajúci a bezproblémovú prevádzku systému. Rozmiešaný roztok použite max. Do 1 hod. Od začiatku prípravy.

Mesačná dávka pre septik do obsahu 5m3 je 100g.
Pre naštartovanie procesu biologického čistenia v septiku o objeme do 5m3 odporúčame počas prvého mesiaca použiť zvýšené množstvo prípravku, a to 2 balenia BIO-P1 mesačne a alebo po 1 balenie každých 14 dní. Naďalej aplikovať do septiku 1 balenie (100g) 1 x mesačne.

Dôležité upozornenie:
- Prípravok rozmiešajte v umelohmotnej nádobe nekovovým predmetom
- Roztok aplikujte na noc alebo najlepšie na víkend
- Min. 24 hod. Po aplikácii nepoužívajte žiadne chemické, dezinfekčné a bieliace prípravky, kyseliny, lúhy, ktorých použitie zásadne znižuje účinnosť
prípravku
- Skladujte na suchom mieste, chrániť pred zamrznutím

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk