Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIOPROSPECT Bio Enzým pre čistiarne odpadových vôd 200 ml 58979
BIOPROSPECT Bio Enzým pre čistiarne odpadových vôd 200 ml 58979

BIOPROSPECT Bio Enzým pre čistiarne odpadových vôd 200 ml 58979

BIOPROSPECT Bio Enzým pre čistiarne odpadových vôd 200 ml 58979 Prípravok pre domové čistiarne odpadových vôd. Tento silne koncentrovaný prípravok je určený na núdzové použitie v domových čisti... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 58979

Popis

BIOPROSPECT Bio Enzým pre čistiarne odpadových vôd 200 ml 58979

Prípravok pre domové čistiarne odpadových vôd.

Tento silne koncentrovaný prípravok je určený na núdzové použitie v domových čistiarňach odpadových vôd a na úpravu alebo znovuobnovenie správneho chodu po devastácii bakteriálnych kultúr. Organizmy aplikované do ČOV prostredníctvom tohto prípravku pozvoľna a veľmi účinne rozkladajú a skvapalňujú tuhé zložky odpadu a prispievajú tak k spriechodnenie upchatých prepustí a celkovému obnovenie správneho prúdenia a cirkulácie čistenej vody. Bakteriálne kmene sa v čistiarni ďalej earobně aj neaerobně množia a produkujú enzýmy, čím prispievajú k tvorbe mikrobiologiykých kultúr vhodných pre optimálnu prevádzku ČOV.

využitie:
po dlhodobej absencii prevzdušňovanie ČOV následkom výpadku napájania, poruchy dúchadla alebo nevhodného nastavenia rozvodov vzduchu
po likvidácii bakteriálnych kalu nadmerným prísunom toxických, dezinfekčných či iných baktericídnych látok
ako preventívne použitie je možné prípravok aplikovať skrz domové odpady (WC, drezy, výlevky), v ktorých prispieva k rozkladu tukov a tuhých usadenín.

Odporúčané dávkovanie:
jednorázovo polovicu balenia ihneď po mechanickom vyčistení ČOV od pevných zložiek plávajúcich na hladine, po 2-3 dňoch zvyšok prípravku priamo do všetkých komôr čistiarne.

Balenie: 200ml

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk