Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027
SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027 SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027 SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027 SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027 SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027

SOEHNLE Aróma osviežovač vzduchu Lucca 68027

Dizajnový osviežovač vzduchu za použitia najmodernejšej technológie - ultrazvukových vĺn, vytvorí z každej izby voňajúce oázu pokoja. Osviežovač ponúka magické svetelné efekty, ktoré vo vašej iz... Zobraziť celý popis »


Model: 68027

Popis

Dizajnový osviežovač vzduchu za použitia najmodernejšej technológie - ultrazvukových vĺn, vytvorí z každej izby voňajúce oázu pokoja.

Osviežovač ponúka magické svetelné efekty, ktoré vo vašej izbe vyčarujú zmyselné a príjemné prostredie. Meniace sa LED osvetlenie vo farebnom prevedení: červená, zelená, modrá a fialová.

Iba niekoľkými kvapkami aróma - oleje SOEHNLE, ktoré ľahko pridáte do nádržky s vodou, dosiahnete aromatické atmosféry pre vašu relaxáciu rovnomerne v celej miestnosti.

Dĺžka trvania procesu: cca 3,5 hodiny
Automatické vypnutie prístroja
Farba prístroja: biela
Objem nádržky na vodu: 80 ml
Rozmer: 12,4 x 16,8 x 9,6 cm
CE / GS certifikácia
Výkon 100-240 V

Nový osviežovač vzduchu Lucca Vám zaručí svieži, prevoňaný vzduch vo Vašom byte po celý rok!


Osviežovač vzduchu je vhodný pre použitie v kombinácii s vonnými olejmi SOEHNLE. Dosiahnete tým tak dokonalé prevoňané a svieži atmosféry Vášho domova. Spoľahlivý a zdravie spôsob pre príjemné prevoňanie celej miestnosti!

SOEHNLE
Všetko pre Váš zdravie životný štýl a vysokú úroveň pohodlia. Výrobca Soehnle je jednou z celosvetovo vedúcich značiek v odbore výrobkov pre domácnosť, predovšetkým osobných váh.
Skúsenosti a úspešný vývoj, technologická dokonalosť a sofistikovaný dizajn - to všetko SOENHLE radí na špičku aj v Slovenskej republike. V dnešnej dobe, charakterizovanej stresom, vysokým pracovným výkonom a psychologickým tlakom sú výrobky SOENHLE vhodné práve pre fyzickú pohodu, vitalitu a zdravý životný štýl. Trendy produktov SOEHNLE umožňujú a uľahčujú hľadanie správnej rovnováhy fyzického i duševného zdravia, lepšej pohody a vitality.

Ilustračné foto!

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk