Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrická zubná kefka
Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrická zubná kefka

Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrická zubná kefka

Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrická zubná kefka Dva najobľúbenejšie prístoja Braun Oral-B v jednom. To je ústna centrum Oral B Professional Care WaterJet + 500. Kombinácia elektrickej ... Zobraziť celý popis »


Model: 442379

Popis

Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrická zubná kefka

Dva najobľúbenejšie prístoja Braun Oral-B v jednom. To je ústna centrum Oral B Professional Care WaterJet + 500. Kombinácia elektrickej kefky Oral B Professional Care 500 a ústnej sprchy Oral-B s dvoma programami čistenia je všetkým, čo pre každodennú hygienu potrebujete.

Šetrná starostlivosť o ďasná a medzizubné priestory s ústnou sprchou Oral B WaterJet

Pre celkové zdravie úst je potrebné sa starostlivo starať aj o ďasná. Jednoliaty prúd vody Vám pomôže s dočistením medzizubných priestorov a línie zubov pozdĺž ďasien. Ústne sprchu ale možno tiež použiť k jemnej masáži ďasien. Pomocou ústnej sprchy odstránite maximum zubného plaku, a preto budete mať dlhodobejší pocit sviežich úst. Ústna sprcha je vhodná ako každodenný doplnok čistenia zubov, implantátov, mostíkov alebo koruniek. Správna starostlivosť o ďasná Vám tiež pomôže so znížením krvácanie ďasien a boji proti paradentóze. Pre ešte lepšie výsledky pri čistení, môžete namiesto obyčajnej vody použiť ústnu vodu alebo jej roztok.

Skvele vyčistené zuby so zubným kefka Oral B Professional Care 500

Špeciálna 3D technológia čistenia

Čistiaca technika 3D od Oral-B je založená na súčasnej pulzáciu a rotáciu čistiace hlavice (až 7 600 čistiacich pohybov za minútu a 20 000 pulzovania v porovnaní so 600 pri manuálnom zubnej kefky). Štetiny kefky oscilujú dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a odstránili plak. Pulzy naruší štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Zároveň kefka pracuje šetrne, preto nepoškodzuje zuby ani ďasná.

Snímač kontroly tlaku

K podpore optimálneho čistenie má zubnú kefku zabudovanú funkciu kontroly tlaku. Ak na zubnú kefku príliš zatlačíte, pohyb čistiace hlavice bude stále pokračovať, ale pulzný pohyb sa zastaví. Okrem toho budete počuť počas čistenia zubov tiež iný zvuk. Táto funkcia šetrí vaše ďasná a výrazne napomáha zdravie vašich zubov.

Profesionálne časovač

Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Profesionálny časovač kefky vám zvukom v 30sekundových intervaloch pripomenie, že máte prejsť na ďalšiu časť chrupu a nakoniec oznámi koniec čistenie. Vďaka tejto funkcii si môžete byť istí, že vaše zuby sú optimálne a rovnomerne vyčistené.

Až 7 dní čistenie bez nabíjania

Kefka vydrží až 7 dní prevádzky na batériu pri čistení zubov 2x denne 2 minúty. Stav nabitia batérie môžete strážiť vďaka indikátora nabíjania.

Vymeňte čistiacu hlavicu včas

Kefka sám upozorní, kedy je potrebné vymeniť čistiace hlavičku. Modrá vlákna Indicator postupne blednú a keď sú z polovice vyblednutá, je čas výmeny.

Obsah balenia:

Ústne centrum (obsah nádobky 600 ml) 4x tryska k ústnej sprche WaterJet 1x čistiaca hlavica kefky Precision Clean 1x čistiaca hlavica kefky Floss Action

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk