Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ARIEL Actilift Color 4,55l 65 dávok
ARIEL Actilift Color 4,55l 65 dávok

ARIEL Actilift Color 4,55l 65 dávok

ARIEL Actilift Color 4,55l 65 dávok Ariel Actilift Color veľmi kvalitný prací prostriedok na farebné prádlo. Výborne odstraňuje škvrny z textílií a udržuje prirodzenú farbu už pri nízkych teplot... Zobraziť celý popis »


Model: 5410076726042

Popis

ARIEL Actilift Color 4,55l 65 dávok

Ariel Actilift Color veľmi kvalitný prací prostriedok na farebné prádlo. Výborne odstraňuje škvrny z textílií a udržuje prirodzenú farbu už pri nízkych teplotách prania. Obsahuje Actilift technológiu, ktorá vyhľadá škvrny na prádle a dokonalo a šetrne ich odstráni. Sila pracieho gélu sa aktivuje už pri tej najnižšej teplote a to 30 stupňov a zaručuje ideálnu starostlivosť a čistotu pre bielizeň. Obsahuje zmäkčujúce prísady a dodáva prádlu sviežosť, hebkosť a dokonalú čistú.

VÝHODY
- Dodáva žiarivú farbu farebnému prádlu, farby neblednú
- Zanecháva príjemnú sviežu vôňu
- Vyhľadá škvrny
- Dokonale a šetrne škvrny odstráni
- Poskytuje dokonalé čisté prádlo bez predpierania alebo namáčania

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí ich dôkladne vypláchnite vodou. Po použití si opláchnite a osušte ruky. Ľudia s citlivou alebo poškodenou pokožkou by sa mali vyvarovať dlhšieho kontaktu s výrobkom. Nekonzumujte. Pri požití vyhľadajte lekársku pomoc!

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk