Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Vanish Oxi Action Extra Hygiene 1.41L
Vanish Oxi Action Extra Hygiene 1.41L

Vanish Oxi Action Extra Hygiene 1.41L

Vanish Oxi Action Extra Hygiene 1.41L Vanish Oxi Action Extra Hygiene odstraňovač škvŕn. Skvele odstráni škvrny počas 1 prania a ničí 99,9% baktérií. Vanish Oxi Action Extra Hygiene v sebe kombi... Zobraziť celý popis »


Model: 006440017C

Popis

Vanish Oxi Action Extra Hygiene 1.41L

Vanish Oxi Action Extra Hygiene odstraňovač škvŕn. Skvele odstráni škvrny počas 1 prania a ničí 99,9% baktérií. Vanish Oxi Action Extra Hygiene v sebe kombinuje silu Oxi Action, ktorá vyhľadá a odstráni všetky typy škvŕn. Špecifické hygienické zložky, ktoré ničia 99,9% baktérií. Pridávajte jednu odmerku Vanish Oxi Action Extra Hygiene do každého prania. Je bezpečnejšie na farebné i biele prádlo.

Pranie: Pridajte k Vášmu praciemu prostriedku x 100 ml. Umiestnite dávkovacie viečko na vrch bielizne do práčky. Dávkujte prací prostriedok ako obvykle.

Príprava: Pomocou aplikátora naneste Vanish priamo na škvrnu. Trite škvrnu, ako bude treba. Dolejte dávkovacie viečko podľa inštrukcií a umiestnite do bubna práčky

Antibakteriálny účinok: Pridajte 100 ml Vanish Extra Hygiene ku 4 litrom teplej (40 ° C) vody. Nechajte bielizeň namáčať po dobu 1 hodiny. Po namáčanie vyperte ako obvykle alebo starostlivo vypláchajte.

Odporúčania na použitie prípravku: Vždy sa riaďte pokynmi pre pranie, ktoré sú uvedené na štítku a pokyny pre starostlivosť o daný odev či látku. Pred použitím skontrolujte stálosť farieb prevedením testu na nejakom menej viditeľnom mieste. Vypláchajte a nechajte vysušiť. Oblečenie vyprané alebo ošetrené Vanish nevystavujte priamemu slnečnému svetlu a nesušte priamo u žiadneho tepelného zdroja. V prípade použitia pri predpierke, použite teplú vodu. Pre odolné škvrny sa môže požadovať opakovanie procesu. Nenanášajte produkt na kovové súčasti odevov (napr. Gombíky, zipsy), nepoužívajte spoločne s bielidlom. Nenechávajte Vanish na bielizni zaschnúť (max. Doba kontaktu výrobku s bielizňou je 10 minút).

UPZORNENIE: Škodlivý pri požití. Nebezpečenstvo vážneho poškodenia očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Nemiešajte s chlórovými bieliacimi činidlami. Po použití si dobre umyte ruky. Pri styku s pokožkou môže prípravok spôsobiť dočasné zbeleného kože. Neznepokojujte sa, zbeleného je dočasné a vratné. V prípade, že sa postriekate výrobkom, okamžite sa dôkladne opláchnite vodou. Pre citlivú pokožku sa odporúča použitie rukavíc.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk