Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradné hlavice
Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradné hlavice Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradné hlavice

Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradné hlavice

Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradné hlavice Náhradná čistiaca hlavica Braun EB 18-4 3D White Luxe pre elektrické zubné kefky Oral-B je vybavená žltou leštiace vložkou, ktorá šetrne odstráni šk... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BRAUN
Model: Oral-b-EB18-43D

Popis

Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradné hlavice

Náhradná čistiaca hlavica Braun EB 18-4 3D White Luxe pre elektrické zubné kefky Oral-B je vybavená žltou leštiace vložkou, ktorá šetrne odstráni škvrny a prirodzene bieli zuby. Tieto hlavice so špeciálnymi vláknami Interdental sú preukázateľne najlepšie a najvýkonnejšie náhradné kefkovité hlavice. Výhodou týchto špeciálnych vlákien je predovšetkým to, že dokážu preniknúť do hlboko a ťažko dostupných partií, pričom zostávajú v medzizubných priestoroch podstatne dlhšie než ostatné vlákna. Vlákna FlexiSoft účinnejšie a šetrnejšie odstraňujú zubný povlak a masírujú pozdĺž línií ďasien.

Špeciálne vlákna Indicator indikujú opotrebenie. Pri odfarbenie polovičky vlákien je potrebný hlavicu vymeniť za novú. Odborníci na základe dlhodobých skúseností odporúčajú výmenu hlavíc približne každé tri mesiace v prípade bežného používania kefky 2x denne. Dodržiavanie tohto intervalu zaisťuje stále perfektnú starostlivosť o zuby. Súčasťou balenia sú farebné výmenné krúžky, pre jednoduchú identifikáciu kefky. Balenie obsahuje 4 ks náhradných kefiek. Kefka Braun EB 18-4 3D White Luxe je vhodný k všetkým zubným kefkám Oral-B (okrem CrossAction Power).

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk