Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Waterpik ústna sprcha Ultra WP100
Waterpik ústna sprcha Ultra WP100

Waterpik ústna sprcha Ultra WP100

Waterpik ústna sprcha Ultra WP100 Najmodernejší ústny irigátor pre celú rodinu s veľmi tichou prevádzkou. Výsledky jednoznačne preukázali výrazný liečebný efekt so znížením príznakov gingivitídy... Zobraziť celý popis »


Výrobca: Waterpik
Model: WP100E

Popis

Waterpik ústna sprcha Ultra WP100

Najmodernejší ústny irigátor pre celú rodinu s veľmi tichou prevádzkou.
Výsledky jednoznačne preukázali výrazný liečebný efekt so znížením príznakov gingivitídy (zápalov ďasien) pri použití chlórhexidínu s týmto ústnym irigátorom a pri zavedení liečebného režimu. Irigácia zvýši prísun antibakteriálnych roztokov k okrajom ďasien a účinne eliminuje bakteriálny povlak - tzv. plak. Ďalšou veľmi významnou vlastnosťou spŕch je ich masážny účinok. Prúd vody strieka totiž v krátkych pulzáciách (1200 za minútu), ktoré stimulujú a masírujú ďasná - krvný obeh je tak optimalizovaný. Výsledkom je potom zosilnenie a spevnenie ďasien. Zdravé ďasná sú viac odolné vzniku povlaku a zápalu.
K irigátorom Waterpik sa dodávajú špeciálne trysky s gumovou špičkou pre jemné výplachy parodontálnych chobotov.
Regulátor tlaku je umiestnený na tele prístroja a je desaťstupňový. Na rukoväti je prepínač pre prerušenie prúdu vody. Odnímateľná nádrž je vybavená vekom, ktoré je otváracie a slúži ako zásobník trysiek. Prístroj je vybavený klasickými tryskami (2x), ortodontickou tryskou na čistenie strojčekov (1x), tryskou na čistenie povrchu jazyka v tvare lyžičky (1x), tryskou Pik Pocket určenou po výplachy parodontálnych chobotov (1x), tryskou Plaque Seeker s tromi zväzkami soft vláken z nylonu (1x) a tryskou v tvare zubnej kefky, ktorá zároveň čistí a oplachuje (1x).

Technické údaje:
Výkonnejší a tichší motor, 220 - 240 V, 50/60 Hz, 7 W, 1.200 pulzácií / minútu. Tlak vody možno regulovať od 5 do 90 psi. Pre prirovnanie, obvyklý tlak v kohútiku sa pohybuje medzi 45 - 60 psi. 1 psi možno prepočítať ako 0,0689 bar.
Modrá nádrž s vekom: objem 600 ml. Váha: 1,2 kg. Rozmery v cm: 14,5 x 12,0 x 20,0 (š x h x v), dĺžka elektrického kábla: 130 cm, dĺžka kábla pre prívod vody do trysky: 82 cm. Certifikát TÜV a GS, CE. 2 roky záruky.
Čistenie:
Všetky ústné irigátory by mali prechádzať pravidelnou hygienou a dekalcifikáciou. Pre tieto účely je vhodný prípravok Redesept. Odporúča sa vykonávať dekalcifikáciu v rozmedzí 6 - 18 týždňov podľa frekvencie používania prístroja a tvrdosti vody. Čím je voda tvrdšia, tým by sa mal Redesept používať častejšie.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk