Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101
ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101 ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101 ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101 ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101

ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101

ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101 Viacúčelová umývadlá multiset sa vyrábajú v jednej spriahnuté konštrukcii z vysoko kvalitných polypropylénov. Táto sendvičov... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GLYNWED
Model: 60005010099K

Popis

ABUSANITAIR Abu multiset výlevka biela vrátane roštu a 4 háčiky 712101 Viacúčelová umývadlá multiset sa vyrábajú v jednej spriahnuté konštrukcii z vysoko kvalitných polypropylénov. Táto sendvičová technika zaručuje najvyššiu pružnosť a pevnosť. Na odolnosť proti rozlomeniu poskytujeme 10 rokov záruku. Umývadlá majú dlhú životnosť, nehrdzavejú a neodprýskávají. Nepoškodí ich ani mráz ani vriaca voda. Sú odolná proti zriedeným kyselinám, lúhom a rozpúšťacím prostriedkom. Hodvábne matný povrch možno ľahko očistiť, pretože tu nie sú žiadne skryté kúty, hrany alebo priehlbiny. Prepad zodpovedá normám a zákonným ustanoveniam.

Moderný tvar a funkčnosť týchto umývadiel ich robia ozdobou a vítaným pomocníkom v pivnici, v kotolni, v garáži, v umyvárni, na záhrade aj inde. Pravý a ľavý okraj umývadla je tvarovaný pre zavesenie uteráku či osušky. Možno tu tiež upevniť dva háčiky na príslušenstvo, ako odkladací rošt a odkvapkávač.

Príslušenstvo a montáž
Závesná tyč z ušľachtilej ocele je zabudovaná do prednej steny, zabraňuje postriekaniu múry a podtrhuje elegantný vzhľad umývadla. Aj tu je možné umiestniť dva háčiky na zavesenie príslušného pracovného náčinia. Svoje optimálne miesto tu tiež nájde aj miska na mydlo. Široké odkladacie plochy umývadla poskytujú veľký priestor pre ďalšie náčinie. Okrem toho je možné vľavo, vpravo alebo uprostred namontovať dávkovač mydla alebo stojankovú batériu. Na spodnej strane tejto plochy sú uvedené značky pre žiaduce priemery trubíc častí. Potrebné otvory možno ľahko vykonať dierovkou alebo frézkou.

Viacúčelové umývadlo abu multiset sa dodáva s 1 nerezovou závesnou lištou, 1 držiakom na mydlo a 2 háčiky na upevnenie na závesnú lištu alebo na bočné držiaky uteráka. Komplet obsahuje prepad, vtokovou armatúru R 11, sito, zátku s retiazkou a montážne súpravu so skrytými závesmi, odkvapkávaci a pokladaci rošt

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk