Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIOPROSPECT Bio Enzým Štartovací set pre septiky a žumpy 58978
BIOPROSPECT Bio Enzým Štartovací set pre septiky a žumpy 58978

BIOPROSPECT Bio Enzým Štartovací set pre septiky a žumpy 58978

BIOPROSPECT Bio Enzým Štartovací set pre septiky a žumpy 58978 Štartovací set pre septiky a žumpy. Obsahuje: 2 x Bio-P1 do septiku 2 x 100 g, 1 x septišok 200 ml, 1 x neutralizér zápachu 100 ml.... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 58978

Popis

BIOPROSPECT Bio Enzým Štartovací set pre septiky a žumpy 58978

Štartovací set pre septiky a žumpy.
Obsahuje: 2 x Bio-P1 do septiku 2 x 100 g, 1 x septišok 200 ml, 1 x neutralizér zápachu 100 ml.

1) Bio-P1 je biologický prípravok určený na likvidáciu organických nečistôt v septikoch, žumpách, suchých záchodoch a domových čistiarňach odpadových vôd. Obsahuje zmes prírodných baktérií a enzýmov, ktoré rozkladajú organické látky a výrazne obmedzujú zápach.

Využitie v septikoch a žumpách: Na povrchu obsahu septiku sa po použití vytvorí pena a pri dne jemná usadenina. Po pravidelných aplikáciách sa obsah týchto nádrží rozloží na kalovú vodu a ak má septik prepad, odtečie do kanalizácie. Tým sa zamedzí vyváženie septiku. V prípade, že septik prepad nemá, usadený kal je skvapalnený, nezapácha a je zbavený zdraviu škodlivých patogénnych látok. Prípravok je vhodné používať po celý rok, aj v zimnom období, pretože obsah septiku v zime nezamŕza.

Návod na použitie: obsah sáčku rozpustite a rozmiešajte v 2l teplej vody (30 - 40st. C) a nechajte cca 15 - 30 min aktivovať za občasného miešania. Potom roztok použite priamo do septiku, žumpy. Pravidelné mesačné dávky pomôžu zaistiť nezapáchajúci a bezproblémovú prevádzku systému. Rozmiešaný roztok použite max. Do 1 hod. Od začiatku prípravy.

Mesačná dávka pre septik do obsahu 5m3 je 100 g. Pre naštartovanie procesu biologického čistenia v septiku o objeme do 5m3 odporúčame počas prvého mesiaca použiť zvýšené množstvo prípravku, a to 2 balenia BIO-P1 mesačne a alebo po 1 balenie každých 14 dní. Naďalej aplikovať do septiku 1 balenie (100g) 1 x mesačne.

2) Septikšok je unikátny silne koncentrovaný prípravok je určený do silne zanedbaných septikov, žúmp, suchých záchodov a nádrží. Skvapalňuje a rozkladá aj inak ťažko rozložiteľný organický odpad.

Jedná sa o čisto prírodný mikrobiologické čistenie. Je zmesou vybraných nepatogénnych prírodných mikroorganizmov, ktoré sú vysoko aktívne a biologicky rozkladajú usadeniny a likvidujú zápach.

Septikšok je významným doplnkom prípravku Bio P1. V prípade veľa zanedbaných a problémových nádrží je možné dávku zvýšiť. Je bezo zvyšku odbúrateľný, teda nemôže dôjsť k predávkovaniu. Bakteriálna aktivita je aeróbne aj anaeróbne. Tieto baktérie sa pri dostatku potravy a v optimálnych podmienkach ďalej samy rozmnožujú a produkujú ďalšie enzýmy, a to ako za prístupu vzduchu (aeróbne), tak aj neprístupu kyslíka (anaeróbne). Kvapalná forma tohto lieku je schopná produkovať rôzne enzýmy, ako napr .: amylázu, proteázu, lipázu a celulázu.

Využitie: Pri aplikácii domovými odpadmi roztok prejde celým systémom potrubia, ktorý tiež prečistí, vrátane rôznych čerpadiel, dúchadiel, stien septikov, lapačov tukov, až do septiku či žumpy, kde sa baktérie hneď začnú živiť organickou hmotou. Preparát pracuje pozvoľna, ale zato dôkladne. Po pravidelnom použití dochádza k rozkladu pevných nečistôt na tekutinu, ktorú je možné ľahko vyčerpať bežným kalovým čerpadlom.

Keďže je prípravok prírodná látka je samozrejme nutné počítať s určitou časovým oneskorením, než sa ukáže prvý výsledok. Záleží od zaťaženosti septiku a tiež na konkrétnych prípadoch, pretože každá domácnosť produkuje inú odpadovú vodu. Pre bioenzymatické prípravky platí jedno všeobecné pravidlo - lepšie pravidelne bežnou dávkou, než veľa a raz za čas. Septik dlhodobo ošetrovaný týmto prípravkom nie je treba takmer vôbec vyvážať, alebo sa výrazne predĺži interval odvozu fekálií.

Návod na použitie: V počiatočnej fáze odporúčame dávkovať 1 balenie každých 14 dní do silne zanesených septikov po dobu 1 mesiaca. Potom pravidelne 1 x mesačne až do odstránenia problémov (cca 2 mesiace). Odporúčame Septikšok aplikovať do septiku prvýkrát napriamo a ďalej možné pokračovať v aplikáciách záchodom. Po tejto dobe je vhodné ďalej aplikovať prípravok Bio P1. 200 ml prípravku je určené pre septiky bežnej veľkosti 3m3, max do 5m3.

Dôležité upozornenie: Liek sa používa neriedený. Súčasne s prípravkom nepoužívajte chemické a dezinfekčné prostriedky, kyseliny a lúhy. Ich použitie zásadne znižuje účinnosť Bioenzym. Vodu zo septiku, žumpy, apod., Nepoužívajte na zalievanie. Prípravok neničí zárodky chorôb. Skladujte na suchom mieste, chrániť pred zamrznutím.

3) Neutralizér zápachu pohlcuje nepríjemný zápach, ktorý priamo zneutralizuje, namiesto aby ho iba prekryl.

Je vhodný na: čalúnenie, koberce, lôžkoviny, sedáky stoličiek, obuv, interiéry automobilov. Ďalej na: pot, zvratky, fekálie, moč, cigaretový a kuchynský zápach, pri chove domácich zvierat, a pod. Možno použiť aj do priestoru miestnosti na osvieženie vzduchu alebo ako vôňa do klimatizáciou. Výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný pre životné prostredie a je biologicky rozložiteľný.

Tento výrobok je veľmi vhodným pomocníkom v domácnosti, v ktorej majú svoje miesto aj domáci miláčikovia. Všetci poznáme pocit, kedy vojdeme do bytu a takmer okamžite podľa zápachu poznáme, že sa tu chovajú škrečky, mačky, morčatá ... atď. V tomto prípade stačí aplikovať Neutralizér zápachu do priestoru miestností a vchádzajúci návšteva bude mať okamžite pocit sviežeho a prevoňaného bytu a ani malé deti ani domáci maznáčikovia nebudú týmto trpieť žiadnu alergickú reakcií či nevoľnosťou. V domácnostiach samozrejme nevzniká nepríjemný zápach iba kvôli chovu domácich zvierat.

Zdrojom zápachu doma, na chalupe, v automobile, na pôde alebo v pivnici môže byť čokoľvek od odpadkového koša cez zatuchliny, ľudský pot, kuchynský zápach až napr. K zdravotným problémom s únikom moču počas spánku do matraca. Vo všetkých týchto prípadoch je Neutralizér zápachu schopný okamžite spríjemniť ovzdušia a tým aspoň z časti okamžite vyriešiť daný problém. Toto všetko s vedomím, že je veľmi šetrný ako k samotnej prírode, tak k živým bytostiam v našom okolí.
 
ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk