Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Fasádna páska oranžová 48 mm x 20 m
Fasádna páska oranžová 48 mm x 20 m

Fasádna páska oranžová 48 mm x 20 m

Fasádna páska oranžová 48 mm x 20 m Oranžová páska je maliarska a fasádna páska, odolná UV-žiareniu, špeciálne vyvinutá pre profesionálne použitie. Ľahko odstrániteľná 30 dní od aplikácie bez z... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SILITĚS
Model: 1101s

Popis

Fasádna páska oranžová 48 mm x 20 m

Oranžová páska je maliarska a fasádna páska, odolná UV-žiareniu, špeciálne vyvinutá pre profesionálne použitie. Ľahko odstrániteľná 30 dní od aplikácie bez zanechania lepidla. Pre vytváranie rovných prechodov v omietke. Vďaka skvelej priľnavosti možno vytvoriť ostré línie. Na širokú paletu rôznorodých povrchov, zahrňujúcich: skôr natreté steny a stropy, sokle, zárubne a rámy okien lakované / fermežované drevené časti, kovové kľučky a závesy dverí, plastové časti, keramické a kamenné obklady alebo pulty, sklo, zrkadlá, podlahové lišty, kovania , nerezové prvky, omietky, tehly, betón, drevo, obklady a dlažbu a mnoho ďalších.
 
Nosičom je LDPE / textilná mriežka s UV filtrom, ktorá je opatrená špeciálnym súvislým lepivým bezrozpúšťadlovým kaučukovým lepidlom pre profesionálne použitie. Celková hrúbka: 0,2 mm, pevnosť v ťahu: 3 kg / cm, priľnavosť na kov: 15 N / 25 mm. Tepelná odolnosť pásky -10 ° C až + 60 ° C. Aplikovať pásku je možné od + 0 ° C.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk