Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK BVS2-100 L vaňová zástena dvojdielna, transparent 7ULA0A00Z1
RAVAK BVS2-100 L vaňová zástena dvojdielna, transparent 7ULA0A00Z1 RAVAK BVS2-100 L vaňová zástena dvojdielna, transparent 7ULA0A00Z1 RAVAK BVS2-100 L vaňová zástena dvojdielna, transparent 7ULA0A00Z1 RAVAK BVS2-100 L vaňová zástena dvojdielna, transparent 7ULA0A00Z1

RAVAK BVS2-100 L vaňová zástena dvojdielna, transparent 7ULA0A00Z1

Vaňová zástena je dodávaná v zložení: sklenené diely BVS2-100 v jednom balení. V druhom diele balení B SET chrome sú len kovové časti. JE NUTNÉ OBJEDNA OBE ČASTI VÝROBKU SAMOSTATNE. Zástena dvo... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: 7ULA0A00Z1

Popis


Vaňová zástena je dodávaná v zložení: sklenené diely BVS2-100 v jednom balení.
V druhom diele balení B SET chrome sú len kovové časti.
JE NUTNÉ OBJEDNA OBE ČASTI VÝROBKU SAMOSTATNE.

Zástena dvojdielna sa skladá jedného pevného a jedného pohyblivého dielu, s ktorým možno pohybovať do vonkajšieho priestoru mimo vaňu. Vysoko kvalitné kovové chrómované pánty spolu s tvrdeným sklom (hrúbka 8 mm pevné časti a 6 mm pohyblivé časti) zaručuje kvalitu a odľahčený dizajn.
Vaňové zásteny a vaňové dvere (aj v kombinácii s pevnou stenou) sú vhodné ku klasickým obdĺžnikovým vaniam s rovným horným lemom.

Riešenie konštrukcia umožňuje, že sú kompatibilné nielen s obdĺžnikovými akrylátovými vaňami RAVAK (Praktik Lux, Praktik N, Classic, Sonata, Campanula II, Vanda II a Lilia), ale aj s akoukoľvek klasickou obdĺžnikovou vaňou s rovným horným lemom vrátane van plechových.

Vaňové zásteny a vaňové dvere zabraňujú rozstreku vody po kúpeľni, takže podlaha zostane suchá a bezpečná. Údržbu a čistenie vám naviac uľahčí ochranná vrstva RAVAK AntiCalc ® na sklenených výplniach, ktorá zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa. Posuvný systém dverí a možnosť zloženia väčšiny zásten uľahčuje obsluhu vane.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk