Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60"
SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60"

SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60"

SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60" Technické parametre Základné parametre Typ televízie: 3D, LED, Smart TV 3D technológia: aktívny s okuliarmi Počet 3D okuliarov: 2 Natívne rozlíšenie:... Zobraziť celý popis »


Model: KDL-60W855

Popis

SONY Bravia Televízia KDL-60W855 3D LED 60"

Technické parametre

Základné parametre
Typ televízie: 3D, LED, Smart TV
3D technológia: aktívny s okuliarmi
Počet 3D okuliarov: 2
Natívne rozlíšenie: 1920 x 1080 (Full HD)
Uhlopriečka displeja ["]: 60
Uhlopriečka obrazovky [cm]: 153
Frekvencia [Hz]: 400
České menu: Áno
Montáž na stenu: Áno
Výkon reproduktorov [W]: 20
Spotreba [W]: 105
Energetická trieda: A +

TV tuner
Typ TV tunera: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Tuner s podporou HDTV [MPEG-4]: Áno
PVR - nahrávanie na USB zariadenie: Áno
CI: Áno

Vstupy / Výstupy
HDMI: Áno
Počet HDMI: 4
USB: Áno
WLAN (WiFi): Áno
LAN: Áno
RCA: Áno
SCART: Áno

Logistické parametre
Šírka [mm]: 1 371
Výška [mm]: 841
Hĺbka [mm]: 323
Hmotnosť [kg]: 34,7

Sony Bravia KDL-60W855B

Televízor Sony Bravia KDL-60W855B radu W85 prináša veľkú obrazovku a jedinečný dizajn. Modelový rad W85 ponúka zdokonalenú kvalitu obrazu, nádherný dizajn klinového tvaru, 3D obraz, reproduktory Long Duct, ostré detaily vďaka vylepšenej technológii X-Reality PRO a Motionflow XR 400 Hz, športový režim Football, intuitívne rozhranie One-Flick Entertainment, báječné funkcie Smart TV a aktívne 3D technológiu.

Design

Modelový rad televízorov Sony Bravia W85 prichádza s úplne unikátnym klinovým dizajnom Wedge. Ten zaberá menej priestoru a prináša širšie možnosti. Dizajn kombinuje eleganciu s funkčnosťou. Je tak vytvorený väčší priestor pre reproduktory. Prepracovaný tvar má nižšie umiestnené ťažisko sa štíhlym podstavcom pre vyššiu stabilitu.

Reproduktory Long Duct

Užite si čisté výšky a hĺbku basov pri sledovaní filmov a koncertov obľúbenej kapely. Vďaka 1,5m dlhému kanála zvukovode sa samostatným výškovým reproduktorom sú zaistené omnoho hlbšie basy a detailnejšie kmitočty. Vďaka dizajnu je zväčšený objem a dĺžka zvukovodu, čo zvyšuje výkon a rozsah basových kmitočtov, zatiaľ čo pridaním samostatného výškového reproduktora poskytuje širší rozsah vysokých kmitočtov. Výsledkom je dokonalý hudobný zážitok.

Obrazy, ktoré ožijú v 2D aj 3D

Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky v 3D a strhujúce sledovanie v 2D. Televízia s aktívnou 3D technológiou Vás doslova vtiahne do 3D sveta. Užijete si tak neodolateľné 3D filmy a 3D hry a budete sa cítiť, ako by ste priamo boli ich súčasťou. Nasaďte si 3D okuliare a vydajte sa do 3D sveta so všetkým všudy.

Zdieľanie a bezdrôtové spojenie

S funkciou Photo Share môžete bez problému zdieľať Vami zhotovené fotografie z dovolenky alebo rodinnej oslavy na televíznej obrazovke. Pozvite svojich známych a pustite im prezentáciu na Vašom mobile. Vďaka bezdrôtovému prenosu ju uvidia na televíziu. Máte obľúbenú aplikáciu v mobile? S bezdrôtovým prenosom ju môžete sledovať priamo na obrazovke televízie.

Realistický a prirodzený obraz

Ponorte sa do ostrého realistického obrazu s vylepšenou technológiou X-Reality PRO, s ktorou bude obraz prirodzenejší a viac jasnejšie. Plynulý a detailný obraz bude dosiahnutý vďaka technológii Motionflow 400 Hz.

Báječná MHL technológie pre prenos obrazu

Vďaka skvelej technológii MHL (Mobile High-Definition Link) budete môcť prechádzať obsah Vášho smartphone z pohodlia pohovky pomocou diaľkového ovladče TV. Užite si multimediálny obsah alebo telefónne aplikácie (Facebook, Twitter, YouTube, Google Maps) na obrazovke televízie.

Skvelé možnosti pripojenia

K USB portu môžete pripojiť externý pevný disk alebo flash disk a prehrávať z neho obrázky, filmy alebo hudbu a ďalšie dáta, ktoré na ňom máte uložené. Alebo si môžete svoje obľúbené televízne relácie nahrať na svoj externý hard disk a pustiť si ich neskôr. Pomocou HDMI rozhrania prepojíte TV s Blu-ray alebo DVD prehrávačom alebo hernou konzolou a užijete si prvotriednu zábavu.

Kľúčové vlastnosti

3D televízor Sony Bravia KDL-60W855B má Full HD rozlíšenie 1920 x 1080 bodov s uhlopriečkou obrazovky 60 palcov (153 cm) a LED podsvietenie. TV disponuje vstavaným tunerom pre príjem digitálneho pozemného, ??satelitného a káblového signálu (DVB-T2 / -S2 / -C). CLEARAUDIO + zvuk s výkonnými reproduktormi 20W Long Duct poskytuje dokonalé ozvučenie miestnosti. Pre pripojenie televízora k rôznym zdrojom môžete využiť štyri HDMI vstupy, 2x USB port, sieťový konektor LAN, bezdrôtovú WiFi alebo CI slot.

V balení dostanete dvojicu 3D okuliarov.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk