Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1
ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1 ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1 ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1

ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1

ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1 Časové spínače sú veľkým pomocníkom pre časové ovládanie osvetlenia a ventilátorov v kúpeľniach, na toaletách a schodiskách. Inštalácia na omietku Veľ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ELEKTROBOCK
Model: 0111elb

Popis

ELEKTROBOCK časový spínač na omietku CS1-1

Časové spínače sú veľkým pomocníkom pre časové ovládanie osvetlenia a ventilátorov v kúpeľniach, na toaletách a schodiskách.

Inštalácia na omietku
Veľkou výhodou časových spínačov rady CS1-X je ich ľahká montáž na existujúce elektroinštaláciu, priamo v miestnosti, kde je potreba časovo ovládať určitý spotrebič. Tým odpadá dodatočné ťahanie vodičov do rozvodové skrine a vzniká tak úspora času a materiálu. Časové spínače CS1-X sú určené pre montáž na inštalačnej krabice do steny i na lištový rozvod. Výstupné vodiče sa pripájajú na svorkovnicu v inštalačnej krabici alebo svorkami WAGO. Ďalšími výhodami sú prehľadné a jednoduché nastavenie času, nepatrná spotreba elektrickej energie a spoľahlivú prevádzku.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Napájanie: 230 V st, 50 Hz
Max.spínaný výkon: 750 VA
Spínací prvok: relé
Nastaviteľný čas: 1 - 10 min.
Príkon: 1 VA
Poistka: F 4 A / 1500 A, 250 V
Stupeň krytia: IP 20
Pracovná teplota: -10 ° C až 55 °

Vlastnosti CS1-1:
funkcia môže byť spojená so spínačom osvetlenia miestnosti, ktorú chceme ventilátorom odvetrávať. K spusteniu ventilátora dôjde až po vypnutí osvetlenia. Doba zopnutia je daná nastavovacím prvkom v rozmedzí 1 až 10minút.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk