Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hoštický substrát pre trávniky 40l
Hoštický substrát pre trávniky 40l

Hoštický substrát pre trávniky 40l

Hoštický substrát pre trávniky je pripravený zo zmesi vytriedení svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného kompostu, preosiateho jemne triedeného kremičitého piesku, minerálneho viaczložko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 8873

Popis

Hoštický substrát pre trávniky je pripravený zo zmesi vytriedení svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného kompostu, preosiateho jemne triedeného kremičitého piesku, minerálneho viaczložkového hnojivá EXPERT Plus (NPK 15-5-5 + 2 MgO + 14S + 0,5Fe) a vododržné zložky (pôdneho kondicionéru). Vododržná zložka má schopnosť viazať vodu v case jej nadbytku (dažďove zrážky, závlaha) a potom ju postupne uvoľňovať rastlinám. Tým sa zlepšuje využitie vody zo závlahy (dažďových zrážok). Prítomnost vododržné zložky pomáha zaistiť dostatok vlahy, ktorá je nevyhnutná pre zdarné klíčenie trávneho osiva a vzchádzanie mladých rastlín.

Použitie:
Hoštický substrát pre trávniky je vhodný na použitie predovšetkým pri zakladaní nových trávnych plôch, ale aj pri opravách, obnovách a dosiatiu existujúcich trávnikov.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk