Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
MINERAL Horká soľ tekutá proti žltnutiu listov a ihličia 500ml
MINERAL Horká soľ tekutá proti žltnutiu listov a ihličia 500ml

MINERAL Horká soľ tekutá proti žltnutiu listov a ihličia 500ml

Mineral Horká soľ tekutá je horečnaté hnojivo určené na hnojenie zeleniny, rýchlené zeleniny, ovocných stromov a kríkov, ale aj chmeľu, viniča a okrasných ihličnanov. Horká soľ dodáva rastlinám t... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1219024

Popis

Mineral Horká soľ tekutá je horečnaté hnojivo určené na hnojenie zeleniny, rýchlené zeleniny, ovocných stromov a kríkov, ale aj chmeľu, viniča a okrasných ihličnanov. Horká soľ dodáva rastlinám toľko potrebný horčík, ktorý je základnou stavebnou látkou listovej zelene (chlorofylu) a ktorého nedostatok má za následok žltnutie listov, resp. hnednutie ihličie, zníženú plodnosť rastlín a akosť plodov.
Charakteristika:
Minerálne horečnaté hnojivo
5% MgO + 3,5% SO42-
Použitie a dávkovanie:
Tekutá horká soľ je najvhodnejšie rýchlo pôsobiace hnojivo, ktoré odstraňuje nedostatok horčíka - dôležitá živina všetkých záhradných plodín, tj. Okrasných rastlín, ovocia i zeleniny. Aplikovať sa toto hnojivo môže buď zálievkou ku koreňom alebo postrekom na list - listová výživa. Tekutá horká soľ je hnojivo, ktorého použitie nie je časovo obmedzené. Roztok pre zálievku ku koreňom rastlín pripravíme zmiešaním 60 ml hnojiva (4 uzávery) s 5 l vody. Pre aplikáciu hnojiva na list pripravíme roztok zmiešaním 30 ml (2 uzávery) s 5 l vody.
Balenie 500 ml je cca 40 l zálievky - 80 l postreku.
Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
celoročne
Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk